Grudnjak za dojilje

Grudnjak za dojiljePošto postanete mama I imate sreće da dojite svoju bebu kao I želju da činite isto, svakako će vam biti potrebni grudnjaci za dojenje.

Potrudila sam se da pregledam što veći broj različitih grudnjaka kako bih našla onaj koji će meni najviše odgovarati. Preporučila bih vam samo, ako kupujete pre porođaja grudnjake da kupite grudnjak sa većim obimom. Ne samo što će vam grudi menjati veličinu u zavisnosti od doba dana i dojenja već  će i vaša leđa postati šira. To da ćete se proširiti ne odnosi se samo na gojenje jer i žene koje se nisu ugojile za vreme trudnoće dobiju na obimu zbog čestog nošenja bebe. Počinju da se šire mišići i uvećavaju, kako beba raste tako vama treba više snage da je nosite pa tako i razvijate mišiće. Naravno ne ide to u nedogled :D ali svakako računajte za makar jednu meru veličine veći broj grudnjaka. U sledećim radnjama možete naći grudnjake…


GrudnjakWoman’secret – imaju grudnjake za dojenje, cena pristupačna nešto oko 2000 dinara, ja nisam oduševljena kvalitetom grudnjaka iako su pamučni. Nakon više pranja bretele dobiju tipuljice i neki delovi rastegljivih traka počnu da grebu.

Aksa Carriwell grudnjaci, cena je pristupačna oko 2000 dinara, više modela kombinovanih materijala. Kvalitetniji od woman’secret i više mi se sviđa kako drže grudi. Nakon više pranja zadržavaju oblik i teksturu materijala.

Avenija mode(Mercator centar) – više proizvođača, cena oko 3000 din. Nisam oduševljena kako grudi izgledaju pošto se obuče nešto preko, čudno stežu grudi. Imaju najlepše boje, pamučni su ali čudnih oblika.

Lisca – jedan tip grudnjaka, lepa boja, pamučan grudnjak ali neobično oblikuje grudi, cena oko 3000 dinara.

Chicco/encimenci – grudnjaci proizvodjača MammaDona su od kvalitetnih materijala, koliko dobro drže i koliko dugo zadrže elastičnost ne znam jer ih nisam nosila, cena je 3000-4000 dinara. Koliko sam mogla da primetim nije velika razlika u kvalitetu u odnosu na gore pomenute a u ceni jeste.

Pogledajte, pretražite pa ako nađete nešto što će vama odgovarati, super.  Svakako bih vam preporučila da ih kupite jer su praktični i svakako bolje drže grudi od donjih majica koje žene mahom koriste. Što iz lenjosti, što iz neznanja, što iz nezainteresovanosti, žene zanemare pored praktičnosti  i činjenicu da pošto se grudi šire i smanjuju gube na elastičnosti  pa im je zato svakako potrebna bolja i čvršća potpora.

9 thoughts on “Grudnjak za dojilje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: