Darivanje

Prošle subote se u parku Svetog Save u Nišu uspešno održao peti Merak po redu. Merak je prodajni bazar unikatnog nakita i već smo ga spominjale u prethodnim tekstovima. I pored velike vrućine mislim da se bazar uspešno završio, bar za nas :smile: .

Mi smo posetile bazar i kupile lepe poklončiće za naše drage čitaoce.  Razlog za to su 9003 posete u proteklih mesec dana  :biggrin:Hvala vam puno na podršci koju nam pružate! Trudićemo se i dalje da budemo što zanimljivije i da opravdamo vaše poverenje.

A poklončići sa bazara koje smo vam namenile su :wub: .

Ogrlica made by Marijin Kreativni Kutak

ogrlicaBroš made by Micc Mic

brosMinđuše made by Azalea Nakit

mindjuse

Sve što je potrebno da uradite da biste ove poklone osvojili je sledeće:

1. ostavite komentar ispod ovog posta o tome koji vam se od poklona najviše dopada,

2. ostavite tačan mail (koji se neće prikazati na blogu, već ćemo ga videti samo mi) kako bismo mogle da vas kontaktiramo ukoliko osvojite nagradu,

3. da lajkujete naš sajt putem facebook-a ili twitter-a,

4. da postujete ovaj post na vaš fb wall – ova stavka za razliku od ostalih nije obavezna, ali bismo vam bile veoma zahvalne :biggrin: ,

5. sve to uradite do srede, 20. jula 2011 u ponoć.

Dobitnika ili dobitnicu će odabrati mr. random.org, a mi vam želimo mnogo sreće!

23 thoughts on “Darivanje

  1. Neverovatno lepo uradjena ogrlica…..zaista bih volela da je imam u mojoj kolekciji unikata!!! Puno pozdrava!!!

     
  2. Meni se dopada bros,ogrlica i naravno mindjuse….MOgu li i ja da ucestvujem u igri… :smile: :kissing: :heart: POZDRAV!

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: