ga('send', 'pageview');

Cica savetnica – kako da nosim bež boju tokom zime?

Ja obožavam garderobu svetlo bež tonova, ali ne znam kako da je nosim tokom zime. Volim da nosim suknje  :smile: imam crne i krem čizme u svom ormaru i treba mi savet kako da uklopim neke svetlo bež suknje i džempere u prestojeće hladne dane. Uz šta da ih nosim?
Poseban problem mi je koji unihop, odnosno koje boje? Nekako mi je suviše jak kontrast uz crni unihop… ili ipak da odložim tu
garderobicu do ranog proleca  :sad:
Milica

Zdravo Milice :smile:
Nemoj da se odričeš boje koju voliš samo zato što je zima. Uostalom, bež je boja koja je pogodna za bilo koje godišnje doba. Neutralna je pa je možeš lako kombinovati. Dobro ide uz jarke boje, baš zato što je neutralna pa je treba malo začiniti. Probaj sa crvenom, ljubičastom, plavom, žutom… :wink:
Što se tiče bež u kombinaciji sa crnom meni se sviđa i smatram da nije preveliki kontrast. Na sledećem primeru možeš i da vidiš na šta mislim i kako to izgleda :wink: Ako i dalje misliš da je kontrast preveliki, možeš se odlučiti za malo svetlije crne čarape, ili kao što vidiš na slici čarape sa šarama. Tu su i sve ostale boje čarapa koje možeš kombinovati sa bež bojom. Meni se sviđa kako ide sa tamno ljubičastim,crvenim pa i čarapama u boji kože. Možeš da nosiš i braon čarape koje ćeš uklopiti sa krem čizmicama i nekim detaljem u jarkoj boji, npr žutom ogrlicom ili torbom :wink:
Ti izaberi :wink:

Untitled #39
Untitled #40

Nadam se da sam bila od pomoći.
Hvala što nas čitaš :smile:

2 Comments

 • Maja 29 April, 2013 at 18:30

  Imam pitanje uz koju boju mogu da se nose krem baletanke ja bas nemam nekih krem majica a one su mi se svidele unapred vam hvala :)

   

  Reply
  • Marina
   Marina 29 April, 2013 at 19:14

   Krem baletanke su univerzalne. Možeš da ih nosiš uz bilo kakvu odeću pastelnih boja. Dolaze u obir još i teget, crvena i neke nijanse ljubičaste i bordo boje. Izbegavaj kombinacije sa crnom ili tamno braon bojom jer su previše formalne i obične, osim ako situacija baš zahteva stogu odevnu kombinaciju.

    

   Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: