ga('send', 'pageview');

Još jedan Revlonov ruž

Ovo će biti super kratak post. Gledala sam u svoj “draft” folder s fotkama u kom imam fotografije nedovršenih postova i naišla na nešto. Morala sam vam pokazati ovu ljepoticu! Svi već znaju koliko sam luda za Revlon Matte linijom, ali i Colorbusrt ruževi nisu daleko. Ova boja me oborila kada sam je vidjela. Savršena, jarka, intenzivna narandžasta (koralna) za moje usne? Da, molim!

Već sam recenzirala jednu nijansu iz te linije OVDJE i nosila Coral u LOTD postu OVDJE. Ali dodatne fotke ne mogu štetiti :smile:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA        

OLYMPUS DIGITAL CAMERA        

Kao sto rekoh, intenzivan je i pigmentiran i dugo ostaje na usnama. S njim mi nije potrebna olovka za usne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA        

I za kraj još jedna divna fotka :biggrin:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA        

Znam da vam se sviđa.

Imate li vi koji Revlon Colorburst ruž? Dojmovi?

1 Comment

  • Jelena
    Jelena 16 November, 2011 at 09:50

    Prvo me je odusevilo pakovanje, a onda i nijansa koja je savrsena! Imala sam jedan Artdeco karmin u ovoj boji i nisam uspela da nadjem cak ni pribliznu nijansu nekog drugog proizvodjaca. Ali evo je i bas se radujem :smile: Kupicu ga sigurno! A i ovaj boje koze je predivan! :wub:

     

    Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: