ga('send', 'pageview');

Kako nositi “balon” suknju?

Pozdrav!
nedavno sam kupila suknjicu tzv. balonku. Ona je crne boje koja je zahvalna za kombinovanje ali me zbunjuje sam oblik koji je sam po sebi uktas te ne znam kakvu bih majičicu uz to? Ona je polu duboka i ima trakicu oko struka. Koji izrez i kakva majica bih bila pogodna za kombinovanje a povod je neformalno-svečani-udobni look za slavu? Šta je najpogodnije za balonke a da nije previše?! Hvala :)))

Aleksandra

Draga Aleksandra,

Uz takvu suknju je najbolje nositi bluzu ili majicu koja ide uz telo. Ja sam skoro nosila ovakvu suknju sa običnom pamučnom majicom na bretele, okruglog izreza. Upasala sam je u suknju, što izgleda još bolje. Pošto je ovakva majica suviše obična, dodala sam veliku efektnu ogrlicu kako bi naglasak bio na njoj i suknji, a majica je onda bila samo pozadinski odevni predmet. Mislim da je najbolje tako kombinovati, jer kako si i sama rekla ovakve suknje su ukras same po sebi pa je najbolje gore obući nešto što jednostavnije. Možeš obući i bluzu dugih rukava sa npr.polurolkom. Najbitnije je da je gornji deo jednostavan i uz telo. Evo i slike kako bi vizuelizovala ovo o čemu sam pričala :wink:

Cica

 

 

Veliki pozdrav i hvala što nas čitaš! :wub:

1 Comment

  • Marina
    Marina 8 December, 2011 at 11:05

    Ha, pronasla sam se u ovom pitanju :happy: . Izbegavala sam balon suknje upravo zbog problema sa kombinovanjem. Uz jedan takav komad, ipak je najbolje nositi samo jednostavan gornji deo. Thanks!

     

    Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: