Šta da obučem za doček Nove godine na kućnoj žurci?

Koja je najbolja kombinacija za Novu godinu u pitanju je žurka kod kuće?

Sara

Draga Sara,

Outfit za kućnu i klubsku varijantu ne bi trebao mnogo da se razlikuje, makar kada je novogodišnje veče u pitanju. Pretpostavljam da si, naglasivši da ćeš ovako dočekati Novu godinu, mislila da bi trebala da obučeš nešto ne toliko elegantno i manje upadljivo, ali ja bih ti rekla da iako se radi o kućnoj žurci, svom izgledu daš određenu dozu sjaja i glamura. Ipak je to veče u godini gde nam je dopušteno, a i dobro došlo :wink: , malo više sređivanja nego inače.
Možeš da obučeš smaragdno zelenu haljinu ili haljinu u nekoj drugoj jarkoj boji. Takođe, crna je uvek odličan izbor. Dodaj malo šljokica u vidu nakita, šminke, cipela ili torbice. Ni farmerice nisu loš izbor. Sve zavisi od toga koji je tvoj stil i u čemu ćeš se osećati najbolje. Ukoliko se odlučiš za farmerice neka one budu od tamnijeg teksasa, a gornji deo što upečatljiviji. Tu dolaze u obzir majice sa šljokicama, korseti, majice od čipke ili one sa golim leđima. Ne zaboravi štikle, osmeh i dobro raspoloženje. Zadnje dve stvari su ipak ključne, zar ne? :smile: Ako se ti dobro osećaš i ako je raspoloženje na nivou, šta god da obučeš blistaćeš :wink:
Na sledećim primerima možeš i videti kako izgleda sve ovo o čemu sam pričala, a više o novogodišnjim predlozima možeš da pročitaš i u ponedeljak u redovnom postu o modi. Veliki pozdrav, lep provod i srećnu Novu Godinu ti želim!
I hvala ti što nas čitaš :wink:

Untitled #55

 

Happy New Year

 

1 Comment

  • andjela 13 December, 2012 at 01:33

    kako se obuci za novu godinu u kucnoj varijanti,аli ne toliko elegantno,neobicno sa nekim detaljem?

     

    Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: