ga('send', 'pageview');

Mali saveti za više prostora u garderoberu

Ako ste u prilici da možete da promenite postojeće stanje svog garderobera ili čak pravite plan za nov garderober, ubacite par korisnih ideja, a opet nama prihvatljivih i dostupnih. Evo nekih od primera

1. U dva nivoa

GarderoberPokušajte da naručite garderober u dva nivoa gde će vam gore npr. biti košulje, dole suknje i pantalone. Puno je prostora u donjem delu skorog svakog garderobera koji lako možete popuniti a gore osloboditi prostor pa ćete imati I manje potreba za hitnim peglanjem.

2. Pregrade na policama

pregrade za policePregrade na policama u dnu garderobera i delu za majice i bluze čine prostor preglednijim jer ne dozvoljavaju da bluze ‘klize’, gube oblik i preklapaju se. Tačno možete odovojiti šta je za kućnu upotrebu, šta za posao a šta za izlazak. Pored toga jedan deo uvek možete koristiti za sezonske torbe i kape.

3. Vešalice različitog tipa

 vesalica za marame  vesalica za marame2  vesalica za pantalone

Možete naći vešalice sa krugovima za marame i ešarpe koje možete iskoristi i za torbe ako je to potrebno. Takodje veoma je lako pronaći vešalice za nekoliko pari pantalona koje su prosto nezamenljive kada ih jednom upotrebite za probu.

4. Dekorisane kutije za odlaganje sezonske odeće

Dekorisane kutije za odlaganjeCvetne i moderno dekorisane velike kutije za odlaganje su idealan način da pokupite svu svoju sezonsku garderobu i odložite je nekih 6 meseci. Pored toga što lepo izgledaju, one su čiste i zbog velikog prostora dozvoljavaju i slaganje velikog broja komada odeće za koji niste sigurni da li da poklonite, date u humanitarne svrhe ili se ipak uvučete sledeće sezone.

5. Organizeri odeće

Organizer odeceOrganizere odeće možete naći u svim većim radnjama sa kućnim predmetima, prilično su jeftini, a dosta pomažu da pokupe sve što neće baš lepo da stoji na vešalici, klizi, pada, gužva se dodatno… U ‘policama’ organizera možete da staviti i kutiju sa kaiševima ili čarapama, sve ono što jednostavno nemate više gde!

Imate vi neki predlog ili zanimljivu ideju?

3 Comments

 • Marija
  Marija 25 June, 2012 at 12:28

  Gde mogu da se kupe ove fenomenalne vesalice za pantalone i esarpe (ovo sa krugovima)?

   

  Reply
  • valerija reljin 13 September, 2012 at 23:44

   imate u KIKI i jedno i drugo oko 600 din su ja sam kupila i vesalice za pantalone prelepe za 5 paru otp ista cena

    

   Reply
 • Goga 25 June, 2012 at 14:31

  Zaista interesantan i koristan članak, jer ne poznajem (žensku) osobu koja nema problema sa kapacitetom ormara!
  Jedan dodatni savet: za lakši smeštaj torbi, možete koristiti bag organizer, može se kupiti preko interneta. Staje i do 14 torbi,a veša se lako i ne zauzima puno prostora.

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: