Body art – glitter tatoo

Negovano lice i telo, moderna frizura, lepi nokti – sve je to danas vrlo dostupno pa našim ulicama zaista hodaju devojke koje drže do svog izgleda. Želeći da budemo u trendu i u toku sa najnovijim tehnikama ulepšavanja na naše prostore je stigla i svetlucava tetovaža (glitter tatoo). O ovome smo uz kafu pričale sa Anom.

Zdravo Ana, upoznajmo se malo bliže

Zdravo  :smile:  Zovem se Ana i u svetu ulepšavanja sam jako dugo. Zapravo ceo svoj život. Devojke od malih nogu prvo gledaju mame kako se doteruju, zatim to počnu da rade same po malo, a kasnije odlaze kod profesionalaca za potpun ugođaj. Ja sam se odlučila da svoju ljubav prema ulepšavanju dignem na malo viši nivo. Završila sam IBD seminar Američke kozmetičke kuće. Dugo sam se bavila različitim tehnikama ulepšavanja noktiju, a onda sam otkrila i prelepe načine ulepšavanja tela.

Na šta konkretno misliš? 

Telo se može ukrašavati na puno načina. Lepota je u tome što je sve kratkotrajno pa ne morate da brinete da li će vam se ukras svideti i za par godina. Devojke vole različite stvari. Od cirkona kojima se imitiraju pirsinzi, One Stroke tehnika crtanja po telu pa sve do glitter tetovaža koje su jako popularne.

Posebno me interesuje glitter tatoo. Šta je to?

Glitter tatoo je posebna vrsta kratkotrajne tetovaže. Radi se specijalnim prahom i lepkom za telo. Potpuno je bezopasna i ne šteti koži. Ne izaziva iritaciju, alergije, crvenilo i potpuno je bezbolna. Što se tiče boja, sve nijanse su zastupljene. Boje su svetlucave i mogu se kombinovati i sa cirkonima.

Sama izrada traje od par minuta pa naviše u zavisnosti od površine koja se oslikava i složenosti slike. Tetovaže traju od 3-10 dana, ne otiru se i mogu se kvasiti. Idealna stvar za more :wink:

Da budem iskrena, ova tehnika kod nas postoji od prošle godine, ali su devojke iz nekog razloga za nju bile spremne tek ove. Prosto je obožavaju ovog leta  :biggrin:

S obzirom na to da je sezona venčanja i matura, devojke najčešće biraju manje detalje na leđima ili vratu, ne previše jakih boja. One koje idu na more biraju nešto smelije motive, jarkih letnjih nijansi u tonu sa kupaćim kostimima.

A kako se kreću cene?

Gliter tatoo je ukras koji svaka devjka sebi može da priušti. Slovo na primer košta oko 100din, a manji crteži oko 300 din.  Zaista je povoljno pa svi možemo biti u trendu.

1 thought on “Body art – glitter tatoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: