Frizure za svaku priliku

Iako je Nivea izbacila tutorijale za frizure još 2010. godine, ja sam ih tek skoro videla i isprobala. Naravno da nisam koristila preparate iz Nivea linije i ne sumnjam da bi mi od njih kosa delovala sjajnije i bujnije, ali i bez njih frizure su lepe, praktične i primenljive za razne prilike.

detangling-combSavet koji se provlači kroz sve tutorijale jeste da se kosa ne češlja nakon pranja (kada je umršena) malim i gustim češljem, jer tako dolazi do razvlačenja i kidanja dlake. Moja sledeće investicija biće defiitnivno drveni češalj sa širokim zupcima, baš kako stručnjak Sally Brooks u tutorijalima preporučuje.

Za uvijanje kose, koristila sam običan figaro, penu i lak za kosu koje sam već imala u kući.

Za dame koje slabije znaju engleski, svaki video ima prevod (pritisnite dugme CC na dnu videa), pa će vam uputstva za izradu biti razumljivija.

I na kraju moji favoriti su merlinka, prekrasne lokne i lepršava punđa. A vaši?

Nivea hair studio top 10:
1. Romantična pletenica

2. Prekrasne lokne

3. Uglađena punđa

4. Seksi raspuštena

5. Lepršava punđa

6. Moderna Marylin

7. Ravna i sjajna

8. Party diva

9. Rock chick

10. Jednostavna i kratka

3 thoughts on “Frizure za svaku priliku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: