Ombre trend

Ombre predstavlja postepen prelazak jedne boje u drugu, ili prelazak iz tamnije u svetliju nijansu iste boje. Ovaj trend je primenjiv kod boje kose, noktiju, šminke, ali i garderobe.
Mnoge svetske zvezde su poludele za ovim trendom i to naročito kada je boja kose u pitanju. Meni se ovo jako sviđa, razmišljam se da probam tako nešto, samo još da nađem nijansu koja bi mi odgovarala. Mnogi bi rekli da deluje kao izrastak, ali ipak je reč o nijansiranju i mnogo lepo izgleda ako nađete profesionalca koji će vam to odraditi.
Što se tiče noktiju, ombre možete raditi na svakom noktu ponaosob, ili imati “ombre šaku” :biggrin: tako što ćete lakirati svaki nokat drugom bojom i to od najtamnije ka najsvetlijoj.
Kada je o šminkanju reč, ombre trend je najzasupljenii u šminkanju usana. Max Factor je čak i napravio ruž koji se sastoji od dve boje (sa svake strane ruža nalazi se po jedna boja), tako da se same možete igrati i napraviti ombre na usnama u onoj meri koja vam odgovara.
Kako vam se ovo čini? Još jedna modna poslastica ili totalni promašaj?

11 thoughts on “Ombre trend

    1. Odradicu na noktima, ali ne posebno svaki nokat nego ombre saku :silly: Bas me zanima kako ce da ispadne. Kosa mi je fenomenalna! Izlazim uskoro iz crne pa cu da probam nesto slicno :wink:

       
  1. Nokti mi se najvise svidjaju, a posto sam manijak po pitanju lakiranja ovo cu obavezno da probam. Volela bih na svakom noktu po na osob, ali mi nije bas jasno kako se to radi. Jel postoje posebni lakovi ili je samo rec o tehnici?

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: