ga('send', 'pageview');

Hotel Transilvanija

TranislvanijaHotel Tranislvanija je predivan dugometražni crtani film koji će vas nasmejati, opustiti ali i raznežiti. Svima nam je preko potreban smeh i odmor, tako da verujem da je ovo pravi žanr za tako nešto i da ćete uživati. Ukoliko nemate decu ili male rođake da vam prave društvo, ne brinite zbog toga. Pa i mi odrasli možemo da uživamo u crtanim filmovima, zar ne? :wink:

Radnja ovog crtanog filma smeštena je u hotelu grofa Drakule, koji je namenjen svim čudovištima koja će tamo pronaći malo mira i odmora od prenapornih ljudi koji ih proganjaju :smile: Sve počinje pripremama za žurku u čast 118. rođendana Drakuline ćerke, koja želi da istražuje i konačno vidi i svet izvan hotela. Sa dolaskom gostiju, među kojima su Frankeštajn sa gospođom, mumija, porodica Vukodlak ali i jedan čovek, počinje prava zabava, ali i gomila peripetija koje će pratiti ovaj crtani.

Garantujem da ćete sat i po vremena, koliko traje crtani, provesti u smehu i čistom uživanju i da ćete još dugo posle završetka biti pod utiskom.

Uživajte! :wink:

3 Comments

 • Marija 11 October, 2012 at 10:47

  haha, prelepo :biggrin:

   

  Reply
  • peacelove 12 October, 2012 at 11:10

   Gledala sam pre neki dan, fenomenalno, ismejala sam se kao luda, divno i slatko i drugacije! :biggrin:
   Toplo preporucujem… :smile:

    

   Reply
 • Marina
  Marina 20 October, 2012 at 21:52

  Mnogo sladak crtani!

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: