Water Marble nail art

Inspirisana postom nase drugarice malo sam Google-lala o neobičnim tehnikama iscrtavanja noktiju. Naišla sam na Water Marble nail art i oduševila se. Ovo možete da uradite i same kod kuće na milion načina. Ja sam već ponovila kolekciju lakova zarad Ombre tehnike. Sad mi sledi još puno igranja :biggrin:

13 thoughts on “Water Marble nail art

 1. Probala sam ja. Izgleda bas lepo na noktima samo sto moras da zastitis kozu okolo i brzo ukapavas lakove u vodu jer se brzo steze. Mada, mto stezanje je ipak do laka. Ja sam koristila Gabrini. Konacnim izgledom sam bas zadovoljna :)

   
  1. Da, jako je jednostavno i lepo. Nisam bas spretna u saranju, ali ovo mi je lepo ispalo. Samo treba lepo selotejpom zastititi kozu oko nokta da se ne bi umancupala. Onda deluje neuredno i aljkavo.

    
 2. Meni uopšte nije jasno kako se ovo radi… :blink:
  Isprobavala sam sa svim mogućim temperaturama vode, od hladne do vruće, i nikako lak nije hteo da se rastvori kao što je prikazano na snimku… Tako da sam se baš razočarala… :sad:

   
  1. Pa kako bre? Ja sam sipala obicnu vodu sa cesme u casicu i onda sam sipala po kap laka i on se onako razlije po povrsini.
   Ne znam kako ti nije uspelo :unsure:

    
 3. ako sam ja dobro shvatila, lak ne treba da se rastvori, vec samo da se razlije malo po povrsini… i u to se umace nokat :)

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: