ga('send', 'pageview');

Kate Upton – šamar modnoj industriji

a_2x-squareVelika se pompa digla oko Kate Upton. Još ne znate ko je? Nemoguće… Devojka je rodjena 1992 godine u Mičigenu, odrasla na Floridi, poznata po svom savršenom telu koje je krasilo Sport Illustrated Swimsuit Issue.Početak bajkovit -Kate je prisustvovala na kastingu u Majamiju za Elite model 2008 godine i potpisala istog dana ugovor. Preselila se u New York je prešla za IMG Models.

Kate Upton je devojka, žena u svom realnom obliku. Njene obline koje prelivaju smetaju skoro svima, osim normalnim ženama i naravno svim muškarcima. I kako sama kaže ODBIJA da gladuje da bi bila visoko plaćeni haut couture model. Trpi nazive tipa “`vulgarna je, debela je i`slaninasta`. Priznaje da je u početku bilo teško kada je krenula u svet manekenstva i dobila je odgovor ”No, you are fat, girl”

Kate Upton je jednostavno izjavila- Ne drogiram se i nisam prestala da jedem. Želim da uživam u životu I ja to ne mogu da ostvarim ako ne jedem. Jednostavno je tako… Medjutim, kako vreme prolazi Kate dobija naslovnice, ponude za reklame, pozive za crveni tepih….I pogodite koga više snimaju kada se takva kakva jeste pojavi?! Dakle, Vogue naslovnica je najzad i potvrda KATE JE POBEDILA!

Devojka je rešila da se izbori sa svim tim i gradi svoju karijeru na jedan drugačiji način. A kako vam se dopada sve ovo i da li je Kate nova zvezda (kao što mnogi jednostavno ne žele da priznaju) prosudite sami.

kate2

kateUpton

kateUpton2

kate-upton-vogue-1
kate-upton-vogue-3

2 Comments

 • lola 28 November, 2012 at 19:14

  :ninja: :wassat: :kissing:

   

  Reply
 • vpolomac
  vpolomac 17 April, 2013 at 08:38

  Ne bi meni smetalo da sam tako “debela” i toliko lepa… Baš bi me uvo bolelo za zlobne komentare, svuda bih hodala u kupaćem kostimu… Zgodna je, mnogo.

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: