ga('send', 'pageview');

Stil oblačenja za tinejdžerke

Kakav bi stil oblacenja trebala ba ima devojka sa 16 godina?
MOLIM VAS POSALJITE I NEKE SLIKE…

U ovim godinama se stil traži, dozvoljeno je i poželjno eksperimentisanje kako bi našla ono što ti najbolje stoji i u čemu se osećaš najprijatnije. Rekla bih ti da izbegavaš štikle, previše kratke i tesne komade odeće i da se nikako ne ugledaš na ljude sa naše estrade :silly: Farmerice, šarene pantalone, majice sa zanimljivim citatima, crtanim likovima, široki džemperi ludih boja…Baletanke, oksfordice. Lepršave haljinice, kao i one uz telo ali da to izgleda pristojno :wink:
Primećujem da mnoge devojke tvojih godina, u svom traženju stila, nose garderobu za broj manju kako bi im bila tesna i istakla telo. To nemoj nikako da radiš, jer će delovati neukusno. Treba da poznaješ svoje telo i nosiš ono što mu prija. Izbegavaj da nosiš stvari koje su previše ozbiljne i formalne (kao što su pencil suknje npr.) kako ne bi postigla tetkast izgled. To ne znači da treba da izbegavaš klasične komade odeće. Baš naprotiv, nosi ih ali im daj mladalački pečat poput šarenih gumenih čizmica, neke otkačene torbe ili nakita. I najvažnije, ne žuri da odrasteš :smile: Biće vremena i za štikle od 12cm i za dekolte i za čipkane haljine i poslovnu garderobu. Sve u svoje vreme. Za sada, uživaj u šarenolikosti koju moda prikladna tvojim godinama nosi.
:heart:

Sweet 16

 

16

 

3 Comments

 • Milica 2 June, 2013 at 20:12

  Posto imama 13 god posaljite mi slike kako bih ja trebala da se oblacim.

   

  Reply
 • lovee 14 January, 2014 at 04:19

  Kakav bi stil trebala da ima devojćica od 12 godina.Pošaljite i neke slike,ako je moguće..

   

  Reply
  • Lavanda
   Lavanda 14 January, 2014 at 10:41

   Nisam pristalica mrtvačkih glava, vampira ili nekih drugih mračnih aplikacija ma koliko one bile sa šljokicama ili u nekom cartoon fazonu (za ne poverovati, ali tako nešto sam videla i na vrlo poznatoj garderobi za jako malu decu!) Jagger Junior ima jako lepu i modernu garderobu. Takodje u Terranovi ili Fox-u možete da nadjete pristupačnu garderobu.
   https://www.facebook.com/pages/Jagger-Junior/208288903372

    

   Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: