Haljinice uz baletanke

Da li možete da mi pošaljete linkove nekih haljina koje idu uz baletanke, treba mi za drugarsko :)

Draga Kaća,

Za tu divnu priliku ti predlažemo dva osnovna tipa haljine. Prvi tip je sa gloh donjim delom a u gornjem delu može biti top, sa kratkim rukavima ili bez rukava. Ovakav tip haljine je bio karakterističan za 50-e godine prošlog veka i odlično se slaže uz baletanke. Baletanke i punu gloh haljinu je nosila i čuvena Odri Hepbern.

Gloh balerina

 

Drugi tip haljine je sa užim donjim delom i lastihom u struku. Može se naći u mnogim kolekcijama poznatih konfekcija poput Zare, Manga, Stradivarius-a… Postala je jako popularna u poslednjih nekoliko godina, jer je jednostavna za šivenje i pristaje devojkama različite figure.

Sweet 14

 

Ako si se odlučila da haljinu sašiješ, evo odličnog sajta za pronalaženje inspiracije: http://www.net-a-porter.com/Shop/Clothing/Dresses.

Nadamo se da smo ti pomogle da pronađeš svoju idealnu haljinu. Lepo se provedi na drugarskoj večeri.

Mnogo pozdrava,

Tvoja Cica Savetnica :wink:

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: