ga('send', 'pageview');

Astrofit – instant mršavljenje

AstrofitKažu da zdravlje nema cenu. I nema. To podrazumeva pravilnu i redovnu  ishranu, i naravno fizičku aktivnost.

Međutim, užurbani tempo savremenog načina života nam često ne ostavlja mnogo vremena da se pokrenemo. Iako je želja da izgledamo lepo kod svih prisutna, činjenica je da većina nema dovoljno vremena da svake nedelje izdvaja po nekoliko sati kako bi postigli ili očuvali savršenu formu.  Zato, bilo da spadate u kategoriju onih koji nemaju vremena ili jednostavno nemate volje za svo to vežbanje,  imamo za vas nešto sasvim novo na našem tržištu.

U Fitnes studiu možete za kratko vreme da dođete do savršene figure. Reč je o najsavremenijoj metodi za aktiviranje kompletnog mišićnog sistema na spravi Miha Body Tec.

Treninzi su se pokazali kao najefikasniji u postizanju savršenog fizičkog izgleda. Za one koji ne mogu da odvoje tri sata za teretanu i čekaju šest meseci na prve rezultate, ovi treninzi su pun pogodak. Trenira se samo dva puta nedeljno, po petnaest minuta. Jedan trening zamenjuje 2-3 odlaska u teretanu. Ova sprava postoji u mnogim zemljama Evrope i na njoj treniraju čak i profesionalni sportisti kao dodatni trening povećanja snage, brzine, poboljšanja kondicije i bolje mišićne definicije.

Miha Body TecKod žena se najbolje pokazalo u zatezanju stomaka, ruku i podizanju zadnjice, dok kod muškaraca za kratko vreme definiše sve mišiće. Osim osnovnog treninga, sprava podržava i celulit program kao i program za masažu. Prednost je sto imate individualnog trenera koji je sve vreme sa vama, pokazuje vam vežbe i savetuje.

 

Ako vam je potrebno da što pre postignete vidljive rezultate možda bi trebalo da probate ovaj način. U svakom slučaju vreme je savršeno ya aktiviranje i osvežavanje tela nekom fizičkom aktivnošću.

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: