ga('send', 'pageview');

Moramo da razgovaramo o Kevinu – Lajonel Šrajver

moramo_da_razgovaramo_o_kevinu-lajonel_srajver_vDugo već imam ovu knjigu, i nikako da odmaknem dalje od prve tri strane. Nešto mi se nije dalo. Međutim, mnogo bih pogrešila…
Radi se o majci koja je od početka znala da sa njenim sinom nešto nije kako treba, mada joj to niko nije verovao. Nije se obradovala kad je otkrila da je trudna, naprotiv. Nije se obradovala bebi, i kad su joj tek rođenu bebu stavili na grudi, nije osetila apsolutno ništa.

Kevin, sin, je uvek bio posebna priča i nije voleo svoju majku. Otac je bio na njegovoj strani, i nije verovao majci da tu nešto nije u redu. Nije joj verovao ni kad je društvo počelo da ga izbegava, ni kad su majke druge dece počele jedna po jedna da prestaju da dovode decu na druženje, ni kad je, navodno slučajno, oslepeo svoju rođenu sestru, ni kad je njenog ljubimca ubio i bacio u slivnik…

Kad je ubio devetoro đaka i dva nastavnika otac nije mogao da poveruje, jer je već i on bio mrtav. Ubijen. Kao i sestra.

Jezivo. Užasno. Potresno. A ima i film, i to sa Tildom Svinton.
Nikako ne čitati pre nego što dobijete svoju decu. A pročitati obavezno!!!

1 Comment

  • maki13 30 May, 2013 at 13:37

    Odlican film! i ja ga preporucujem.

     

    Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: