Unikatni rokovnici + giveaway

Kada sam pre nekog vremena otkrila Facebook stranicu Unikatni rokovnici, zaljubila sam se u njih. Bilo je teško odabrati samo jedan. Nakon što sam ih kontaktirala,  porudžbina je  izvršena i rokovnik se brzo našao u mojim rukama. Sada mi je verni saputnik gde god da krenem.

Ukoliko  više volite  pisanje na papiru, a ne u mobilnom telefonu/računaru/tabletu ,  ako sve svoje obaveze planove ili recepte volite da zapišete  onda će vas Unikatni rokovnici oduševiti koliko i mene. 

Uz kafu sa divnom i jako ljubaznom Tamarom zavirujemo u svet Unikatnih rokovnika. 

1. Predstavi nam se u kratkim crtama.

Ja sam Tamara Đurđević, dolazim iz gradića po imenu Nova Pazova i pravim Unikatne Rokovnike sa svojim momkom Bojanom. Trenutno živimo u Beogradu i svaki dan nas uveseljava jedan mali Westie. Mnogi od vas me poznaju sa bloga tufnasta.blogspot.com

2. Kako si došla na ideju da izrađuješ rokovnike i koliko je teško baviti se tim poslom?

Ljubav prema rokovovnicima postoji od kada sam bila mala. Omiljeni period godine mi je bio kraj avgusta, kada treba da biram sveske za narednu školsku godinu.
Kako su rokovnici uvek bili jačih cena, kada sam porasla, često sam skupljala pare i kupovala sebi u knjižari najlepše koje sam mogla da pronađem. Vremenom mi ni to nije bilo dovoljno, pa sam počela da ukrašavam svoje postojeće.
Pravljenje rokovnika i nije tako lak posao, zahteva dosta pažnje, ljubavi i vremena, ali ja to volim i ne predstavlja mi veliki problem.

16018_121534484708237_197905216_n


3. Od kojih materijala izrađuješ rokovnike i koji je proces izrade?

Rokovnike izrađujemo uz pomoć papira, kartona i raznih vrsta materijala.
Prvo se pripreme listovi, onda se naprave korice…. Onda se te iste napravljene korice oblažu odgovarajućom tkaninom i onda se sve to spaja i presuje.

547731_122509071277445_450444057_n


4. Da li izrađuješ rokovnike po želji kupaca?

Da. Svi naši rokovnici se prave u dogovoru sa kupcima. Mnogi žele da promene dizajn korica, ili žele da dodaju tračice za obeležavanje stranica. Naravno mi se trudimo da izađemo u susret najviše što nam mogućnosti dozvoljavaju.

64303_121212141407138_2081352670_n


5. Gde crpiš inspiraciju?

Inspiracija se javi svaki put kada uđem u naš mini atelje i vidim naše rokovnike na gomili.

photo (15)


6. Šta bi poručila našim čitateljkama?

Da dođu na našu facebook stranicu i poruče jedan rokovnik i u njemu podele svoje recepte, lepe misli, utiske sa putovanja, ili jednostavno da napišu lepu posvetu i poklone ga nekome.

DSC_0022
7. Za kraj, reci nam kako možemo poručiti rokovnike?

Rokovnike možete poručiti direktno na facebook stranici (www.facebook.com/rokovnici ) ili putem naše email adrese: unikatnirokovnici@gmail.com
Od nedavno smo izložili naše rokovnike i u kreativnom prodajnom prostoru Kreativke NS (TC Pariski Magazin, drugi sprat, lokal br.5), a 11.maja cemo biti i na Beogradskoj Nedelji Umetnosti.
Sredinom oktobra smo i u Puli na handmade festivalu i planiramo da posetimo još poneki sajam u međuvremenu.
Najbolje je da zainteresovani prate našu facebook stranicu i tako ostanu u toku.

I to nije sve  :smile: Unikatni rokovnici i Uz kafu vas nagrađuju ovim predivnim kompletom manjeg i većeg rokovnika. Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranicu Uz kafu ovde i stranicu Unikatni rokovnici ovde i da ostavite komentar ispod teksta. Nagrađivanje traje do subote u ponoć, a srećnu dobitnicu ćemo izvući uz pomoć sajta random.org  Srećno  :wink:

photo (8)
Ove nedelje prelep rokovnik je dobila Emili. Čestitamo. Čitajte nas i dalje :)
Dobitnica

 

32 thoughts on “Unikatni rokovnici + giveaway

  1. Prelepi su! Vrlo inventivan par, drago mi je sto to nije ostalo nezapazeno… Veliki pozdrav i srecan rad i ubuduce!

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: