ga('send', 'pageview');

Mišel Fan – beauty guru i youtube senzacija

Krstareći internetom i gledajući razne make up tutorijale na Youtube-u naletela sam na kanal Mišel Fan (Michelle Phan) i oduševila se na prvi video. Njene transformacije i umeće su takvi da ostajete bez teksta, a ono što ova devojka radi i sam njen razvojni put je vredno divljenja.

fanpopcom

Mišel Fan je Amerikanka vijetnamskog porekla. Ima 26 godina i najplaćenija je Youtube blogerka. Svoj prvi video objavila je 2006 godine, a danas se broj posetilaca njenog kanala broji u milionima. Pre nego što je objavila svoj prvi video, Mišel je radila kao konobarica a želela je da postane lekar. Pošto je živela na ivici siromaštva ovo je bilo teško ostvariti. Beauty blogovanjem kreće da se bavi iz hobija jer je veliki zaljubljenik u kozmetiku i šminku. Međutim, njeni jako kvalitetni i interesantni klipovi osvajaju srca publike. Svaki video koji Mišel radi je jako kvalitetan, pun detalja i adekvatne muzike koja ga prati.

thevinecomau

fb got

Kozmetička kuća Lancome uspostavlja saradnju sa Mišel 2010. godine i time joj otvara mnoga vrata. Pored toga, Mišel ostvaruje i partnersku saradnju sa sajtom Youtube, lansira svoju liniju nakita i osniva kozmetičku kompaniju Ipsy (http://www.ipsy.com)

61788_10151150567122882_1432462808_n

 Mišele se nije ostvarila kao lekarka, što je pre svega bio san njene majke, ali je zato pohađala jedan od najprestižnijih američkih koledža za dizajn i umetnost.

Mišel može da posluži kao inspiracija svima, i savršen je pokazatelj da se snovi ostvaruju ako ih baš jako želite i ako se još jače potrudite da oni postanu stvarnost.

fb m

Mišel možete pratiti na njenom Youtube kanalu, kao i na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a možete pratiti i njen blog http://www.michellephan.com na kojem ćete osim make up saveta naći još štošta zanimljivo.

I za kraj, pogledajte neke od najpopularnijih videa mlade Mišel koji broje i nekoliko desetina miliona pregleda.


slike preuzete sa sajtova:  https://www.facebook.com/MichellePhanOfficial, www.michellephan.com, www.fanpop.com, www.thevine.com.au

 

 

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: