ga('send', 'pageview');

Pelene za kupanje

Lepo vreme je tu, počela je sezona kupanja na bazenima i otvorenim kupalištima. Ja sam potpuno svesna da roditelji lako gube kompas po pitanju toga šta je dozvoljeno, a šta društveno neprihvatljivo kada dobiju dete. Ja svoje postupke svakog dana preispitujem :ermm: Ipak, ovo je 21vek i trebalo bi da se svi ponašamo civilizovano posebno kada se radi o higijeni. Zato vas molim, drage kolege roditelji, da kada idete na bazene, reku, jezero ili plažu u bebinu torbu pored milion neophodnih stvari stavite i adekvatne pelene za kupanje! Ne, oblačenje kupaćih gaćica preko običnih pelena nije OK. Samo će vam se pelena dodatno natopiti i opteretiti i vas i dete, a da pritom ništa niste postigli.

Male gole guze i medene nogice definitivno mame osmehe svih nas, ali obuzdajte se. Nije teško biti fin!

Kupacice pelenice 3 Kupacice pelenice 2 Kupacice pelenice 1

 

2 Comments

 • Tracara 24 June, 2013 at 14:52

  Pelene za vodu su odlina stvar.Mi smo koristili za nasu guzu Bebylove,pristojna cena i odlican kvalitet.
  Sada ima jos nesto:avanzovali smo i skinuli pampers,bilo je pitanje sta sad,nezgodno je nositi kabastu nosu u kesi gde god se ide!?
  I! Nasli smo resenje,NOSA ZA PONETI! Vrlo prakticna,staje u malo vecu tasnu(maminu,ne bebinu :) ).Lako se pakuje,ujedno je i adapter za WC solju.Preko otvora nose stavi se kesa sa uloskom koji upija tecnost,po obavljenom “poslu” kesa se skine zaveze i baci u smece.Zgodna je za sve prilike : svadbe,odlazak kod dragih prijatelja,more,jezero,bazen,park,trzni centar-bilo gde i bilo kad! Ima je u Encimenci prodavnicama po ceni od oko 2300 dinara,a zadovoljava i NIJE TESKO BITI FIN! Mozda nekome i ova informacija bude od koristi!

   

  Reply
 • Makins 27 April, 2015 at 21:15

  E stvarno sam video svakojakih fensi gluposti ali ova prevazilazi čak i moju maštu!
  Evo potrudio sam se da u komentaru budem fin.

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: