ga('send', 'pageview');

Alverde ulje za negu noktiju

Već sam u nekoliko navrata spomenula kako volim proizvode DM- ove kozmetičke marke Balea, a ovo je još jedna njihova marka koja mi postaje sve draža i draža. Nisam mnogo Alverde proizvoda koristila, ali za one koje jesam imam samo reči hvale. U njih ubrajam i ovo ulje za negu noktiju sa košticom kajsije i ekstratom vučjeg trna.

Ulje je namenjeno za negu nokatne ploče i zanoktica. Smiruje iritacije na koži ukoliko ih imate, i hidrira. Prelepo miriše, mazala sam ga 3, 4 puta i mogu da kažem da se rezultati vide. Moji nokti, koji su prirodno slabi i listaju se, su jači, listanja gotovo da nema ili ga ima jako malo. Ulje se koristi tako što se nanee na nokat i oko nokta i potom se umasira. Cena mu je oko 200 i nesto dinara. Bočica je zapremine 10 ml, ulje se sporo troši i dugo će vam trajati. Preporučujem ga svima. Čak i ako su vam nokti prirodno jaki, ovo ulje će ih još dodatno ojačati a miris i efekat mekoće koji ostavlja za sobom su još nešto zbog čega obožavam ovaj proizvod.

 

bild-alverde-nagelpflegeoel-data

 

 

fotografija preuzeta sa: www.dm.de

2 Comments

 • veverica 7 August, 2013 at 12:19

  Znači, to mi treba :)

   

  Reply
 • Chikita 21 August, 2013 at 19:58

  Postoji i alverde serum. Bocica je ista samo sto je cini mi se providan i ima neke kao mjrvice u njemu. Da li ste to probali i da li neko moze da uporedi ova dva proizvoda ?

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: