ga('send', 'pageview');

China Glaze

China-glaze-sunsational-summer

China Glaze je firma koja se više od 13 godina bavi lakovima za nokote i drugim preparatima za neku noktiju. Za njih sam čula pre par dana od drugarice koja je kao i ja imala neko vreme gel pa sad muku muči sa krzanjem noktiju i nepostojanošću lakova. Probala sam stvarno jako puno različitih marki. Od nekih mi se nokti izlistaju (provereno), neki me namuče sa skidanjem pa posle skidanaj crvenog izgledam ko da sam u najmanju ruku uredila 100 prasića, a gotovo ni jedan nije izdržao duže od 3 dana. Da se razumemo, ja sam mama, a mama je glagol od glagola raditi – meni treba postojanost!

horizonProizvođač kaže da se u ovim lakovima nalazi kineska glina koja čuvenom kineskom porcelanu daje fantastičan sjaj. Ona je ovde zadužena za postojanost i čvrstinu. Takođe trvde da u lakovima nema DBP-a (dibutil pfalat, često se koristi kao plastifikator i dodatak lepilima i štamparskim bojama), toluena (aromatični ugljovodonik koji se koristi naširoko kao industrijska sirovina. Lakovi za nokte mogu da zahvale baš njemu na božanstvenom mirisu razređivača) ili dodate formaldehide (najčešće se koristi u industriji plastičnih masa, bakelita i kože kao dezinfekciono sredstvo).

No dosta sa hemijom! Ima ljudi koji to mnogo bolje znaju i primenjuju od mene. Ja sam ovde da vam kažem da sam zapanjena paletom boja! :w00t:  Neon, glitter, metalik, tople nijanse, hladne nijanse, bele nijanse… Jedino sam u paleti molerskih boja videla ovakav izbor  :biggrin:

Dve aktuelne kolekcije su Horizon i Sunsational Summer.

Ja sam pakovanje od 14ml platila 350din. Na noktima traje jako dugo i ok se skida.

Definitivno preporuka!

 

Tufnice

sunsational-jellies

neon-water-marble

freshmint

 

2 Comments

 • vpolomac
  vpolomac 21 August, 2013 at 14:22

  A gde se kupuju? Pretpostavljam da ne u ovim smrdljivim kineskim radnjama po Srbiji…

   

  Reply
  • Lavanda
   Lavanda 21 August, 2013 at 14:41

   Da, oni nemaju veze sa kineskim radnjama :D U Kragujevcu mozes da ih nadjes u radnji “Minja Cosmetics”, Karadjordjeva 61.

    

   Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: