ga('send', 'pageview');

Nega noktiju posle gela

Manikir gelom je probalo mnogo žena.Verujem da je isto toliko različitih mišljenja o njemu. Ipak, ono što većinu komentara povezuje je kvalitet noktiju kad se gel jednom skine. Sam proces nanošenja zahteva da se skine gornji sloj nokta. Kada se gel ukloni, nokti ostaju značajno oslabljeni i skloni su listanju i lomljenju.
Postoji nekoliko načina da ojačate svoje nokte.

Japanski manikir

Set za japanski manikirJa sam tek nedavno čula za ovaj tetman noktiju, kad sam skidala gel-lak. Poenta je da se koriste specijalni voskovi i puderi koji se nanose na nokatnu ploču i tako stvaraju zaštitni sloj. Za taj proces se koristi specijalni set sastavljen od pakovanja pudera, voska i nekoliko aplikatora. Aplikatorima se slojevi nanose na nokat koji se na kraju polira. Nokti ne smeju da se lakiraju narednih 24 časa. Rezultat su jako lepi nokti, visokog sjaja. Kad prođe uvodnih 24 sata, možete da lakirate nokte i skidate lak a da pomenuti sjaj ne nestane. Kako nokat izrasta, može da se primeti razlika u debljini manikiranog dela nokta i onog prirodnog. Ja sam bila jako zadovoljna rezultatima. Ipak, cena je negativna strana ovog tretmana. Košta oko 1200 dinara, a mnogim devojkama se ne bi dopalo da za taj novac dobiju naizgled samo ispolirane nokte, bez boja i ukrasa.

Maybelline Forever Strong – Gel 7 days

Maybelline Super Stay 7Forever Strong je lak koji najčešće koristim u poslednjih nekoliko godina. Verna sam mu jer je prosto neverovatan. Moji nokti su su prirodno tanki, lome se ili listaju. Nisam mogla da ih pustim bez gela ili gel-laka. Forever Strong je lak koji mi donekle popravlja situaciju. Nije čudotvorac, ali posle dva sloja, moji nokti deluju znatno čvršće, ne listaju se a lak traje nekoliko dana. Cena je oko 500 dinara, što mislim da je sasvim u redu za kvalitet koji daje.Dikla

Maybelline Super Stay 7Dikla je krema za negu noktiju i zanoktica i nije sredstvo kome ćete pribeći ako želite brzo rešenje. Dikla čini čuda za vaše nokte, ali samo ako je redovno koristite barem 10-ak dana. To podrazumeva da svakodnevno umasiravate malu količinu direktno na nokte. Cena je negde oko 300 dinara a pakovanje će vam dugo trajati.

Kako vi negujete nokte posle skidanja gela?

2 Comments

 • Jelena
  Jelena 28 August, 2013 at 09:40

  I moji nokti su slabi, lome se i listaju. Koristila sam ranije Diklu i jako mi je pomogla, a nedavno sam otkrila Alverde ulje za negu noktiju i zanoktica . Fantasticno je! Nokti su mi cvrsti, cak su i porasli, i ne listaju se. Kao da nisu moji :)) Ja sam prezadovoljna.

   

  Reply
 • jeja 1 September, 2013 at 10:04

  Ja sam koristila Dalijinu kremu za nokte I zanoktice. Na zanoktice nije imala gotovo nikakav efekat ali su mi nokti dosta jaci.

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: