• RSS
  • Facebook
  • Twitter

U omanjem moru igračaka koje su prošle kroz našu kuću, Princeza je dobro birala i samo su joj one bile zanimljive. Plišane lutke i mede joj nikad nisu bile previše zanimljive, ali su zato knjige i interaktivne igračke vredele svakog dinara. Kao što i sve knjige nisu za svaki uzrast tako i igračke treba mudro birati. Na osnovu dvogodišnjeg iskustva mogu reći da su Tomy igračke jedne od najboljih koje smo imali. Pre svega bezbedne su. Mislim da je nemoguće povrediti se bilo kojom (bar od ovih koje imamo mi). Jako su kvalitetne pa i pored višemesečnog intenzivnog igranja izgledaju ko bukvalno kao nove. Toliko su kreativne da sam fascinirana jer dete kroz igru sa njima može toliko stvari da nauči.

Tomy podržava nekoliko popularnih brendova: Chuggington™, Lamaze®, John Deere, Ertl®, Winnie the PooAquadoodle® i Jim Henson’s Dinosaur Train™. Kod nas igračke možete kupiti u DexyCo radnjama. Evo naših Tomi favorita:

JajaJaja
U komletu od 6 jaja, svako pilence je druge boje, ima odgovarajuću ljusku, mesto u kutiji i različitog je raspoloženja. Kroz igru učimo boje, oblike i usavršavamo finu motoriku.

 

 

 

 

 

AquadoodleAquadoodle
Ovo je savršena zabava za mališane koji vole da crtaju. Specifična podloga biva obojena u kontaktu sa vodom! Flomasteri, pečati i četkice – sve radi na vodu tako da nema žvrljanja ni po sebi ni po nameštaju. Poptuno je bezbedno jer nema hemikalija. Suši se lako i brzo, a pere u mašini. Ne samo da nećete da brinete zbog nameštaja i garderobe već će i dete naučiti da ne piše nigde osim po podlozi. Moja najtoplija preporuka!

 

Oktopod Oktopod
8 loptica na cvetu i glava oktopoda (bušna čašica) odlična je zanimacija za kupanje. Cvetići imaju vakuum sa donje strane pa se lako lepe za pločice i kadu, a takođe imaju i rupice u koje može da uđe voda. Kupanjac i prskanje mogu da počnu! :ninja: Postoji i varijanta sa gusarskim brodom.

 

 

 

Tomy satorŠator
Koje dete ne voli da se krije? Ovaj šator (pored fantastično osmišljene ventilacije) deci nudi puno rupica, kućice sa ključevima i tobogan za šarene loptice, sve prema boji, veličini i obliku. Tu je i veselo zvonce za goste, a sve se montira u 3 poteza i ne zauzima previše mesta.

Lamaze

 

Lamaze

Cela Lamaze kolekicja za najmlađe je preslatka. Mislim da sam se ja u pojedinim trenucima više igrala od Princeze. Boje, materijali, dodaci… Sve je tako super :heart:

Lavanda na 14 - Oct - 2013

Dodaj novi komentar


:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Zanimljivosti

Šta smo čuli o kafi i da li nam verujete?

Šta smo čuli o kafi ...

O kafi kruže razne priče. Neki kažu da je dobra ...

Kako možeš tako rano da se šminkaš?

Kako možeš tako rano...

Radno vreme od 7h ujutro ne ostavlja mnogo vremena za ...

Svaka knjiga je novo putovanje – destinacije iz literature

Svaka knjiga je novo...

Ako vam je važno da tokom čitanja neke knjige stvorite ...

Tetovaža – slika za sva vremena

Tetovaža - slika za ...

Tetoviranje je sve više main-stream i prihvatljiv na svim nivoima ...

Biblioteke – verni čuvari vrednih knjiga

Biblioteke - verni č...

Iako danas u knjižarama možemo kupiti knjige po povoljnim cenama ...

Trikovi za brže i češće otvaranje novčanika

Trikovi za brže i

Da li ste znali da prodavnice odeće, a posebno veliki ...

Šta smo čuli o kafi i da li nam verujete?

Šta smo čuli o kaf

O kafi kruže razne priče. Neki kažu da je dobra ...

Možete kupiti jednom, a imati uvek – povrće koje raste u kuhinji ili na terasi

Možete kupiti jedno

Mnogi imaju naviku i zadovoljstvo da začinsko bilje gaje u ...

Max Mara u smeću

Max Mara u smeću

Moja sestra mršava je dobrim delom i zbog genetskog nasleđa, ...

Šta je aromaterapija i kako izabrati eterično ulje?

Šta je aromaterapij

Aromaterapija je potpuno prirodan način negovanja i obnavljanja psihičkog, emocionalnog ...

Prijatelji sajta

  • Edi bener
  • Maja Vukic
  • ApiTerapija
  • Suveniri
  • ​Blackberries bend