• RSS
  • Facebook
  • Twitter

U omanjem moru igračaka koje su prošle kroz našu kuću, Princeza je dobro birala i samo su joj one bile zanimljive. Plišane lutke i mede joj nikad nisu bile previše zanimljive, ali su zato knjige i interaktivne igračke vredele svakog dinara. Kao što i sve knjige nisu za svaki uzrast tako i igračke treba mudro birati. Na osnovu dvogodišnjeg iskustva mogu reći da su Tomy igračke jedne od najboljih koje smo imali. Pre svega bezbedne su. Mislim da je nemoguće povrediti se bilo kojom (bar od ovih koje imamo mi). Jako su kvalitetne pa i pored višemesečnog intenzivnog igranja izgledaju ko bukvalno kao nove. Toliko su kreativne da sam fascinirana jer dete kroz igru sa njima može toliko stvari da nauči.

Tomy podržava nekoliko popularnih brendova: Chuggington™, Lamaze®, John Deere, Ertl®, Winnie the PooAquadoodle® i Jim Henson’s Dinosaur Train™. Kod nas igračke možete kupiti u DexyCo radnjama. Evo naših Tomi favorita:

JajaJaja
U komletu od 6 jaja, svako pilence je druge boje, ima odgovarajuću ljusku, mesto u kutiji i različitog je raspoloženja. Kroz igru učimo boje, oblike i usavršavamo finu motoriku.

 

 

 

 

 

AquadoodleAquadoodle
Ovo je savršena zabava za mališane koji vole da crtaju. Specifična podloga biva obojena u kontaktu sa vodom! Flomasteri, pečati i četkice – sve radi na vodu tako da nema žvrljanja ni po sebi ni po nameštaju. Poptuno je bezbedno jer nema hemikalija. Suši se lako i brzo, a pere u mašini. Ne samo da nećete da brinete zbog nameštaja i garderobe već će i dete naučiti da ne piše nigde osim po podlozi. Moja najtoplija preporuka!

 

Oktopod Oktopod
8 loptica na cvetu i glava oktopoda (bušna čašica) odlična je zanimacija za kupanje. Cvetići imaju vakuum sa donje strane pa se lako lepe za pločice i kadu, a takođe imaju i rupice u koje može da uđe voda. Kupanjac i prskanje mogu da počnu! :ninja: Postoji i varijanta sa gusarskim brodom.

 

 

 

Tomy satorŠator
Koje dete ne voli da se krije? Ovaj šator (pored fantastično osmišljene ventilacije) deci nudi puno rupica, kućice sa ključevima i tobogan za šarene loptice, sve prema boji, veličini i obliku. Tu je i veselo zvonce za goste, a sve se montira u 3 poteza i ne zauzima previše mesta.

Lamaze

 

Lamaze

Cela Lamaze kolekicja za najmlađe je preslatka. Mislim da sam se ja u pojedinim trenucima više igrala od Princeze. Boje, materijali, dodaci… Sve je tako super :heart:

Lavanda na 14 - Oct - 2013

Dodaj novi komentar


:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub:

Zanimljivosti

Biblioteke – verni čuvari vrednih knjiga

Biblioteke - verni č...

Iako danas u knjižarama možemo kupiti knjige po povoljnim cenama ...

Velike ideje za malu dnevnu sobu

Velike ideje za malu...

Ako imate malu dnevnu sobu, ne znači da se u ...

Kako možeš tako rano da se šminkaš?

Kako možeš tako rano...

Radno vreme od 7h ujutro ne ostavlja mnogo vremena za ...

Svaka knjiga je novo putovanje – destinacije iz literature

Svaka knjiga je novo...

Ako vam je važno da tokom čitanja neke knjige stvorite ...

Tajna ženske sreće – nakit koji svi primećuju

Tajna ženske sreće -...

Pre skoro dve godine predstavili smo nakit Tajna ženske sreće, ...

Igre u pesku ili: “Ne! Isprljaćeš se!”

Igre u pesku ili:

Pesak budi asocijaciju na more, na bose noge, trčanje, ležanje ...

Važne informacije za prolećne kombinacije

Važne informacije z

Šta da nosite ovog proleća i da li nešto iz ...

Kurkuma u ishrani

Kurkuma u ishrani

Kurkuma je danas veoma često upotrebljavano začinsko bilje, koji se ...

Od jutarnje kafe u kafani

Od jutarnje kafe u k

Kafa, a sa njom i kafana kao stecište njenog ispijanja ...

Kao iz snova – leto za mlade u Španiji

Kao iz snova - leto

Španija je unikatna i strastvena zemlja Mediterana, lepe prirode, duge ...

Prijatelji sajta

  • Edi bener
  • Maja Vukic
  • ApiTerapija
  • Suveniri
  • ​Blackberries bend