ga('send', 'pageview');

L’oreal Mat’ magique puder

Ovaj puder sam sasvim slučajno otkrila pre par dana. Nisam bila u potrazi za ovim porizvodom, ali kada sam videla njegovu teksturu i pročitala da pruža efekat mat svežeg izgleda morala sam da ga kupim.

mat-magique-02-rose-ivory

Moja koža lica je mešovita, masna je u T zoni, doduše ne previše, ali kada je o puderima reč uvek biram neki koji će da matira ovaj deo. Ovaj puder je baš takav. Tražila sam odgovarajuću reč da opišem njegovu teksturu i nikako nisam mogla da je pronađem, a onda sam na L’Orealovom sajtu videla ovu rečenicu “Mat Magique tekstura je poput “suflea”, veoma lagana i nežna, pravo je zadovoljstvo tokom nanošenja…” Sufle je bila reč koju sam tražila  :smile:  Svako ko se susreo sa ovim puderom znaće o čemu pričam  :wink:

zenahr

Puder se lako nanosi, ne opterećuje lice, lepo ga matira, a ten je svež, ujednačen i baršunast. Pokrivna moć mu je solidna, nije prevelika ali meni je baš kako treba. Ne volim kada se na licu puder vidi, a ovaj je jako diskretan i prirodan. Preporučena cena mu je 1.099 dinara, ali se u pojedinim apotekama može naći i za manje. Ima ga u osam  nijansi, a kod nas se mogu naći njih šest. Ja sam izabrala nijansu 03 light sand. Ovo su bili moji utisci prva dva dana koliko sam i bila zadovoljna puderom.nijansezenahr

Za to vreme ten je izgledao prelepo, lice se nije prosijavalo, tekstura je toliko lagana i nežna da se ne oseća na licu… Međutim posle nekoliko dana korišćenja puder kao da je poludeo  :sad: Umesto ujednačenog, lepog i glatkog lica dobila sam lice koje izgleda isperutano i braškasto, kao da se šminkam peskom?! Jako sam se razočarala i zaista ne znam šta se desilo da se puder koji se prvobitno pokazao kao savršen nakon samo par dana pokaže kao promašaj. Prilikom kupovine nisam obraćala pažnju na sastav, a onda sam slučajno u komentaru jednog bloga videla da je reč o puderu koji se bazira na silikonu i da uopšte ne sadrži vodu pa zbog toga i daje taj braškasti efekat. Vodite računa o sastavu proizvoda koje kupujete!

Ukoliko ste koristile ovaj puder, kakva su vaša iskustva?

 

fotogarfije preuzete sa: www.lorealparis.rs, www.zena.hr

3 Comments

 • Jovana 18 November, 2013 at 11:11

  Koristim ga vec par meseci i ne menjam ga vise. :) Najbolji, ništa negativno ne mogu da kazem, nije težak, lepo pokriva, super je. :)

   

  Reply
 • jovana 2 23 November, 2013 at 19:01

  Ja sam takođe imala loše iskustvo, mada vidim da ga svi baš hvale!
  Kada ga nanesem, koža mi u pojedinim delovima deluje isperutano..tako da sam se ja razočarala! Mada mi se njegova tekstura baš sviđa, al’ šta vredi..

   

  Reply
 • Maja 2 February, 2014 at 21:08

  Jako je dobar, u ovakvoj ambalazi je namenjen za nase trziste, imala sa isti takav samo u staklenoj boci od 20ml sa roze poklopcem i neuporedivo je bolji, ali takav puder je za zapadno trziste, moze se naci po free shopovima.

   

  Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: