Unique jewelry – Byzantium + giveaway

Ove nedelje će nam se predstaviti Byzantium :heart:

Ja sam Marija Vranjanac iz Kraljeva. Imam 18 godina i završila sam ove godine srednju ,,Umetničku školu’’. Ovom prilikom bih želela da vas upoznam sa svojim ručno izrađenim nakitom.
Zelena ogrlica

Kako si počela da se baviš nakitom?
U mojoj školi je pre izvesnog vremena organizovana radionica za izradu unikatnog nakita. To je bio moj prvi susret sa ovom vrstom umetnosti. Nakon nje sam shvatila da želim time da se bavim.
Prsten

Šta si na radionici sve naučila i koje materijale koristiš?
Naučila sam da pravim ogrlice, narukvice, minđuše, prstenje i razne ukrase za glavu.  Najviše uživam u realizaciji svojih ideja. Od materijala koristim žice (bakarnu, posrebrenu, mesinganu i aluminijumsku), razne vrste perlica (staklene, kristali, poludrago kamenje, drago kamenje), raznobojne trake i još dosta sitnica.
Narukvica

Šta tebi predstavlja ovaj hobi?
Težina pravljenja nakita ne može da se poredi sa zadovoljstvom i relaksacijom koju mi taj posao pričinjava. Hobi koji preraste u posao je nesto najlepše što može da vam se dogodi.
Ogrlica

Kada si u sebi prepoznala tu crtu kreativnosti?
Još u školi sam počela da je razvijam i shvatila sam da je ovo najbolji način za njeno kanalisanje. Inspiracija se može naći na svakom koraku,  sve što je potrebno je da se prepozna i pretoči u kreaciju.

Tirkizni cvet

Jesi li u startu imala plan da svoju kreativnost i unovčiš?
Čim sam počela da se ovime bavim znala sam da ću jednog dana da ga izlažem i prodajem, jer svrha umetnosti je da javnost bude upoznata sa njom, a ne da umetničko delo ostane zatočeno daleko od njihovih očiju. Radim i po narudžbini. Ovaj segment nisam još uvek uspela da dovoljno razvijem i to mi je jedan od prioriteta u narednom periodu. Tako ću se bolje upoznati sa željama kupaca. Plan mi je da u budućnosti postanem prepoznatljiv brend na teritoriji Šumadije. Želim da se upustim u pravljenje nakita od novih materijala i korišćenja novih tehnika izrade. Planiram da se u buduće pojavljujem na svim manifestacijama koje organizuju Modne Zavrzlame.
Mindjuse

Osim na Modnim Zavrzlamama, gde možemo još da kupimo tvoj nakit?
To za sada možete još i preko fb stranice.

Marija će ove nedelje pokloniti minđuše sa slike. Potrebno je da:

  • podelite intervju na svom FB profilu (linkom Share ispod teksta)
  • like-ujete Marijinu FB stranicu
  • ostavite svoj komentar

Poklon mindjuse

 

Dobitnica ovog para minđuša je:

dobitnice

Čestitamo!

19 thoughts on “Unique jewelry – Byzantium + giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: