ga('send', 'pageview');

Ideje za novogodišnji outfit

Stigao nam je mesec slavlja a sa njim i čuvena nedoumica – šta obući za proslavu Nove godine. Na sreću mnogih od nas, slični trendovi se provlače iz godine u godinu, pa možete da izvučete neke svoje stare komade i samo ih osvežite dobrim detaljima. Evo nekoliko naših predloga.

Metalik pantalone ili suknja

Novogodišnji doček je prava prilkika da pustite mašti na volju i da nosite ono što ne odgovara vašem svakodnevnom tempu. Komadi odeće od metalik materijala su pravi izbor ako želite da zasijate u novogodišnjoj noći.

Shinies

Jumpsuit

Umesto male crne haljine koja jeste večna ali i pomalo dosadna, odlučite se za kombinezon. Crni kombinezon je kao slikarsko platno po kome možete da kombinujete boje i detalje po vašem ukusu. Naš izbor su detalji sa cirkonima i metalik materijalima.

Jumpies

“Statement” komadi odeće

Ovo je vrlo praktičan izbor. Odaberite jedan komad odeće, najbolje suknju ili pantalone, koji ima zanimljiv kroj ili dezen materijala. Sve ostalo je lako. Da biste istakli sam komad, najbolje je da ostali delovi odeće budu u crnoj boji i što jednostavniji.

NY statements

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: