ga('send', 'pageview');

Kako da nosite belo zimi

Kad nastupe zimski mrazevi, dani budu sumorni i sivi, često posežemo za podjednako tmurnim bojama – crnom i nijansama sive. U pitanju je, najčešće, čista praktičnost. Tamne boje se manje prljaju i lakše održavaju. Ako ste se ipak pomirili sa visokim računom za hemijsko čišćenje i osmelili za neki odevni predmet u beloj boji, evo nekoliko saveta kako da kombinujete.

Kakve čizme idu uz beli kaput

Ako se odlučite da uz beli kaput uparite i ostale odevne predmete, pa tako izaberete i bele čizme ili cipele, najbitnije je od svega da vam štikla ne bude od crne plastike. Nema ničeg što igleda jeftinije od ove kombinacije. Ako ste se baš odlučili da budete snežna kraljica, neka štikla vaše obuće bude ili neke svetle boje ili presvučena istom bojom kože kao i sama cipela.
Što se izbora boja tiče, sve dolaze u obzir, pa čak i crna. Ako ste se odlučili za crnu obuću, nemojte baš da izaberete lakovane ili satenske cipele, ta kombinacija može da deluje jeftino. Najbolje je da cipele budu od crne patent ili velur kože.

White coatBela suknja

Bela suknja je prilično univerzalan komad odeće, pa će se bluze u skoro svim bojama dobro slagati. Ove sezone su, ipak, najpopularnije kombinacije sa crnom ili bordo bojom. Posebno elegantno ćete izgledati ako izaberete i obuću u boji bluze.

White skirtBela haljina i aksesoar

AKo ste se već odlučili za belu boju zimi, neka to onda bude neka toplija nijansa, mlečno bela ili svetlo bež. Ako haljinu u takvoj nijansi nosite u opuštenom izdanju, odlično će se kombinovati nakit od kože sa barakrnim ili mesinganim detaljima. Za elegatnije izdanje, odaberite nakit od ćilibara ili u boji zlata.

White dress and accessories

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: