ga('send', 'pageview');

Zanimljivi poslovni prostori

Neke kompanije ulažu mnogo mašte, novca i  kreativnosti kako bi njihov poslovni prostor bio jedinstven i prepoznatljiv.

Pogledajte fotografije nekih interesantno dizajniranih kancelarija. Možda ćete poželeti da radite u nekoj od njih.

zanimljive-kancelarije-microsoft-uzkafu1Poslovni prostor kompanije Microsoft u Beču završen je 2011. godine. Konferencijske sale tematski su uređene – jedna kao okean, druga kao lovački dom. Posebno je interesantan recepcijski deo koji vidite na slici. Ogroman zeleni zid, pod koji štiti od zračenja i veliki broj jastuka za odmor svakog ostavljaju bez daha.

 

zanimljive-kancelarije-twitter-uzkafu2Kompanija Twitter u San Francisku platila je porez od 22 miliona dolara kako bi se preselila u istorijsku zgradu Art Deco. U novom poslovnom prostoru posebno se izdvaja povrtnjak i dvorište u kome radnici povremeno roštiljaju.

 

zanimljive-kancelarije-google-uzkafu3Google je svom prostoru u Njujorku dao posebnu draž. Prirodna veličina taksija koji čekaju na raskrsnici dočarava originalnost Istočne obale, prostor u kome radi veliki broj inžinjera zvučno je izolovan i ima posebne prostorije sa bubnjevima i električnim gitarama.

quid-zanimljivi-poslovni-prostori-uzkafu5Dizajneri kompanije Quid iz San Franciska osmislili su svoju kancelariju iz snova tako što su kupili stolice i lampe na buvljaku, a prostor za sastanke uredili starim zamrzivačima i zavesama. Ovaj prostor uređen je za samo 25 000 dolara.

zanimljive-kancelarije-red-bull-uzkafuRed Bull u Londonu u svom poslovnom prostoru ima veliki tobogan. Mislite da ovo nije baš najbolje estetsko rešenje? Trebalo bi onda da vidite njihovo plutajuće stepenište.

 

 

 

Sada samo ostaje da se zapitamo u kakvom bismo prostoru mi želeli da radimo. Prepustite se mašti… :wink:

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: