ga('send', 'pageview');

Cipele sa potpisom Sare Džesike Parker

Glavna modna vest, vest o kojoj bruje svi poratli i modni časopisi- cipele sa potpisom Sare Džesike Parker. Popularna glumica je tumačila lik Keri u seriji Seks i grad za čijim smo cipelama uzidsale i želele da imamo makar deo njene kolekcije, pa i ne čudi da je upravo ona lansirala svoju liniju cipela.

sjp-shoe-line

Sara kaže da će njene cipele biti udobne jer uopšte nije seksi da vas cipele žuljaju. U njenoj kolekciji se neće naći samo cipele na štiklu, već i svakodnevna obuća poput baletanki i espadrila, a jedan model nosi ime lika koji je proslavio glumicu “The Carrie”. Boje će biti raznovrsne, a cene će se kretati od 195 do 485 dolara. Sara se slaže sa Keri da su cipele jako važne i da vrlo često glavna uloga jednog outfita pripada upravo njima. Ovde možete pogledati video i zaviriti u Sarinu kolekciju koja će se na tržištu pojaviti krajem februara.

SJP-Shoes-Promo-Nordstrom

sjp-shoe-collage

Kako vam se čini?  :smile:

 

fotografije preuzete sa: www.fashionista.com, www.kpfusion.com, www.thestatementbox.com

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: