ga('send', 'pageview');

“Koliba”, Vilijem Pol Jang, Laguna

koliba-vilijem_pol_jang_vProsečna američka porodica sa petoro dece. Prilikom jednog logorovanja, na koje je otac poveo najmlađu devojčicu od 5 godina i dvoje starije dece, desi se otmica te male. Otac sav izbezumljen, umeša se policija, FBI, kamperi… posle potrage od nekoliko dana, pronađu se tragovi da je dete ubijeno.

Otac, koji ima religijske dileme, reši da se odrekne i Boga i vere i svega pod kapom nebeskom…

Posle par godina, kad porodica već polako počinje da se urušava pod teretom tragedije, on dobije čudnu poruku, koju je potpisao sam Bog. I ode na zakazano mesto sastanka i upozna ga. Confused I Boga i Isusa i još neke likove, i reši sve svoje dileme, i oprosti ubici svog deteta, i shvati da ga je vera spasila… Confused Ne znam baš sve šta se dešavalo, jer sam malo preskakala kad baš počnu da dave sa filozofskim raspravama, i, što reče jedna prijateljica, otkrivaju sve filozofske dileme koje su vekovima zaokupljale čitavo čovečanstvo, oni ih objasiše na sto strana. Confused  Skoro kompletan središnji deo knjige u kome se odvija taj deo može da se preskoči.

Preskočite  i ne nasedajte kao ja na mesto broj 1 na top listi Laguninih naslova!

2 Comments

 • Jelena
  Jelena 20 February, 2014 at 11:51

  Pocela sam da citam i batalila ubrzo, jako mi je bila dosadna. I ja sam nasela na Laguninu top listu :D

   

  Reply
  • vpolomac
   vpolomac 20 February, 2014 at 12:24

   To ti pričam… ;)

    

   Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: