ga('send', 'pageview');

OPI lak – revizija

Po forumima i blogovima sam često čitala hvalospeve o OPI lakovima za nokte. Nisam neki poznavalac, i moja paleta se sastoji od crvene, borde i nekoliko puder nijansi, ali mi jeste bitno da lak traje duže, posebno oni u crvenim tonovima. Najčešće kupujem Maybelline lakove iz Strong Forever linije, po mom skromnom mišljenu imaju idealni odnos cena/kvalitet, ali sam rešila da isprobam ovaj OPI, čisto da vidim zašto se oko njega diže tolika prašina.

Nicole OPICena mi se u startu nije dopala. Košta duplo više (preko hiljadu dinara) od uobičajene cene koju sam plaćala za lakove ali je i bočica nešto veća, 15 ml u odnosu na standardnih 10 ml. Bočica sadrži i dve metalne kuglice, koje kad protresete bočicu služe da se bolje ujednači struktura laka. Moram da priznam da ovo dugo nisam videla u standardnim pakovanjima a sećam se da je to bilo standardno za lakove koje je koristila moja majka osamdesetih. Kad sam namazala nokte, primetila sam da je sloj nešto tanji od onog kakav ostavlja Maybelline lak. Posle oba dana nošenja, lak se nije iskrzao na krajevima, ali nisam primetila ni da je dao neku posebnu čvrstinu mojim noktima.

Sve u svemu, moj zaključak je da OPI lak nije dobra kupovima u odnosu cena/kvalitet. Čim potršim ovu bočicu, vratiću se svojim Maybelline lakovima. Jedina prednost koju vidim jeste što OPI ima veliku paletu boja.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim lakovima?

1 Comment

  • Marija
    Marija 21 February, 2014 at 09:35

    Bas sam se pitala kakvi su :)

     

    Reply

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: