ga('send', 'pageview');

Rimmel vs Bourjois foundation

Kada sam počela da koristim nešto za ten počela sam sa ton kremama, a onda sam (valjda to ide i sa godinama :blush: ) polako prelazila na nešto ozbiljnije. Ruku na srce, ten mi je i dalje dobar pa mi ne trebaju puderi, ali sada već moram da brinem o elastičnosti kože i hidriranosti. Duže vreme sam koristila Bourjois Healthy Mix Serum i on je bio tako diiiivan. Gladak, lagan, tečan, lako razmaziv i divnog mirisa prosto mi je baš čučnuo. Healthy Mix Serum je pravo ime za ovu podlogu. Koža deluje blistavo i sveže tokom celog radnog dana.

Bourjois

E, onda sam udarila u dance bočice i rešila da probam nešto drugo. Stay Matte od Rimela mi se učinilo kao nešto zanimljivo. Na prvo probanje u radnji sam mogla da zaključim da ova podloga pruža znatno bolju pokrivenost, ali da je i dosta teža. Prirodan izgled i kontrola sjaja tokom (ne samo radnog) dana su zagarantovani. Ono što mi se ne sviđa je što mi je sa ovom podlogom lice suvo pa prvo moram da nanesem neku kremu što sa prethodnim serumom nisam morala.

Rimmel

Konačan zaključak je Bourjois pravi izbor za blistav, lagan, lep ten, a Rimmel za dobru pokrivenost i kontrolu sjaja tokom celog dana :smile:

 

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: