ga('send', 'pageview');

Parfemi koji će vas zagrejati

Da li želite da blistate i tokom zimskih, hladnih dana, kada su svi neraspoloženi? Dovoljno je da koristite najbolje mirise koji će da vas zagreju, koži će dati nežnost, a duši toplotu. Zablistajte sa ekskluzivnim parfemima! Izaberite sebi najpovoljniju aromu sa cimetom ili drugim začinima. To su te note koji se mogu lako pronaći u svakoj kreaciji poznatih parfimera.

Popularnost mirisa Gucci Guilty simbolizuje kultnu italijansku modnu kuću i Gucci Guilty Intense. Mirisna kompozicija je skroz identična kao i originalna, ali kao što i sam naziv kaže, mnogo intenzivnija. Ovaj cvetno – orijentalni miris sadrži notu mandarine i ružičastog papra u glavnim notama. Srce čine cvetovi ljiljana i ljubičice, a bazu pačuli i ambra. Prelepo se pripaja koži i nežno pulsira tokom celog dana.

U susret praznicima i veličanju tradicionalnog mirisa Yves Saint Laurent Paris koji očarava žene širom sveta već trideset godina, radnici kuće Yves Saint Laurent predstavili su luksuznu bočicu koja je izrađena od muranog stakla u Veneciji. Specijalno, limitirano izdanje YSL Paris L’Edition Venini se poigrava jarkim i bogatim nijansama bordo, sunčano žute i roze. Božanstveni akordi uobličeni u fantastičnu bočicu… Mmm… Prefinjeno!

Miris sa kojim nikada nećete proći nezapažen jer je karakterističan i različit od ostalih a pri tom ima ogromnu aura kao i dugotrajnost… Fuel for Life Homme Diesel za muškarce je veoma sladak miris u kojem dominiraju malina i limun, a kasnije do izražaja dolaze drvene note. Muškarci, navalite!

Moderan i savremen, parfem koji nosi ime

predstavljen je u bočici oblika MP3 playera, od mutnog stakla, sa okvirom od kalafonijuma i gumenim dugmetom za pritisak. Zar nije zabavno? Topli tonovi na koži jednog muškarca će odati njegove namere i želje. Savršeno pristaje mladima koji vole muziku i stalno su u pokretu! Pokušajte da budete nezapaženi sa ovim mirisom!

o.15714

Pevačica i fantastična diva Christina Aguilera lansirala je parfem Secret Potion koji se opisuje kao erotičan i senzualan miris idealan za svečane večernje izlaske i za zimske čarolije. Secret Potion je orijentalno – cvetna kombinacija prepuna egzotičnog voća i senzualnog cveća. Limun i mandarina su u samom vrhu mirisne piramide, a jasmin, cvet narandže i belog lotusa čine srce mirisa. U bazi su mošus, amber i tonka semenke. Devojke, da li ste spremne za žurku?

Jil Sender Man Absolute parfem je opisan kao elegantno, ekskluzivno i luskuzno izdanje poznate kuće. Moderan dizajn naglašene rafiniranosti kreiran je kao kombinacija high-tech i moderne umetnosti. Topliji, intenzivniji, senzualniji miris je posvećen magnetskoj privlačnosti, kreiran u saradnji sa parfimerom Thierry Wasser. Pogodan za muškarce koji su opsednuti modernim stvarčicama i tehnologijom.

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: