ga('send', 'pageview');

MaxFactor skin luminizer foundation

Dugo sam koristila Bourjois healthy mix serum, a onda Rimmel Stay Mat puder . Počelo je hladno vreme, vreme da opet krenem sa nekom vrstom podloge koja ujednačava moj ten i štiti kožu. U nekom od časopisa sam videla reklamu za MaxFactor-ov luminizer pa sam rešila da ga probam.

MaxFactor   Luminizer ima u sebi svetlucave čestice pa vam koža stvarno izgleda blistavo. One su baš mikronske pa ne izgleda kao da ste se poprskale nekom svetlucavom senkom nego celo lice izgleda nekako lepo, sveže i sjajno (ne masno). Dolazi u 14 nijansi koje reflektuju tople tonove. Vrlo je kremasto pa se lako nanosi i razmazuje pa ne morate da brinete da li će vam ostati linija između vilične kosti i vrata. Vrlo je postojano i svaki dan se obradujem kad dodjem kuci i vidim da mi posle više od 9h sve još lepo stoji. Bez mirisa je što mi se dodatno svidelo. E sad pokrivenost… Ako imate veće nejasnoće na licu onda pre ove podloge treba da stavite korektor jer je pokrivenost osrednja.

Ako ste probale Bourjois ili Rimmel pudere o kojima sam već pisala onda će vam sve biti jasno kad vam kažem da je ovaj luminizer kao Burjois samo još ima i tu blistavu komponentu. Vrlo ga preporučujem :wink:

Ako ovakve proizvode trošite u velikoj meri i kupujete pristupačnije proizvode onda je cena jedini minus jer je preko 1500din. Olakšavajuća okolnost je promotivno pakovanje u ‚‚Jasmin‚‚ parfimerijama uz koje dobijate MaxFactor kameni puder Creme Puff.

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: