ga('send', 'pageview');

Koliko zimskih jakni imate i kako ih nosite?

Biće još hladnih dana, tako kaže vremenska prognoza, a znamo i mi, po kalendaru. Stisla nas je zima, navukle smo kape i šalove pa se jedva i prepoznajemo na ulici.

Retko koja žena ovih dana razmišlja o izgledu. Najbitnije je da ono što obuče bude toplo. Stil se sveo na džempere i nezaobilazne punjene zimske jakne. Koliko ih imate u ormaru? Jednu? Dve? Dobro, neke od nas su možda mislile na vreme pa su prethodnih zima  kupovale na sniženjima i obezbedile se za hladne dane.  :wink:

Znamo da punjene jakne nisu baš atraktivne, ali tople su. Ne bismo baš da žrtvujemo zdravlje i imunitet zbog dobrog izgleda.

Malo smo istraživale i pronašle neke kombinacije i modele zimskih jakni koje su praktične i mogu se nositi nekoliko sezona. Možda možemo da se potrudimo da i na temperaturi ispod nule zadržimo ženstvenost i izgledamo dobro, ako napravimo pravi izbor prilikom kupovine.

Evo nekih predloga, a vi ćete verovatno dobiti ideje ili će vam bar uz ove fotografije zimske jakne postati privlačnije. Plus, ako dodate šalove, kape i lepu šminku, zima će definitivno postati interesantnija.

zimska-jakna1 zimska-jakna2 zimska-jakna3 zimska-jakna5 zimska-jakna6 zimska-jakna7

jakna1-uz-kafu jakna2-uz-kafu jakna4-uz-kafu

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: