ga('send', 'pageview');

Novi život starih stvari – napravite originalne detalje

Gomilanje nepotrebnih stvari u kući, a posebno u kuhinji, povremeno je veliki problem. Ni sami ne znamo kako odjednom imamo toliko kutija, činija, šolja i malo prostora. Jasno nam je samo da se nečega moramo rešiti.

Osim toga, rok trajanja u kuhinji nema samo hrana.

Oštećeno posuđe i pribor za jelo ne treba koristiti, jer narušavaju zdravlje i bezbednost ukućana. To nam svakako nije potrebno.

Međutim, veliki broj žena priznaje da odluku o bacanju ne donosi tako lako.

Povremeno se dešava da mesecima čuvamo neke sitnice, u nadi da će nam jednog dana zatrebati. Ali uglavnom kupimo ili dobijemo nešto novo pa jedva čekamo naredno veliko spremanje. Tada ponovo punimo kese i kontejnere.

Potrošačko društvo zaista opterećuje.

Kada obilazimo tržne centre i markete, uvek nam se nešto svidi i poželimo da baš tu stvar imamo u kući. Mislimo da nam treba sve, a u stvari vrlo često u kući već imamo stvarčice koje možemo iskoristiti i dobiti nešto slično.

Neki ljudi imaju dobre ideje. Vredi pogledati ono što su uradili i kako su iskoristili stare kuhinjske predmete. Na prvi pogled, nešto će možda izgledati čudno, ali ako razmislite, sve ima dobru i interesantnu namenu.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Leave a Comment

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: