fbpx

Uz Kafu logo

Brbljivica u velikom gradu – Meg Kabot

Razonoda

Autor: Marina

Na ovu knjigu sam nalatela sasvim slučajno. Bazala sam između polica u knjižari u potrazi sa savršenom lakom literaturom za plažu. Nenadano sam je našla baš na autlet policama.

BRBLJIVICA-U-VELIKOM-GRADU-OUTLETJunakinja romana je Lizi Nikols, mlada devojka koja se iz malog grada preselila u Njujork u potrazi sa svojim američkim snom. Njen sa je da dizajnira venčanice. Mislila je da je od toga deli samo jedan korak, da aplicira za posao u nekoj od poznatih kuća. Ubrzo saznaje da, iako je Njujork grad mogućnosti, u njemu nije tako lako naći posao iz snova.
Lizi u svemu tome nije sama. Paralelno se kroz proču o poslu provlači i njena sveža veza sa idealnim dečkom, odnos sa najboljom prijateljicom i njenim momkom.
Kako se događaji razvijaju između glavnih ličnosti, kao i kako Lizi dolazi do svog posla iz snova opisano je u veoma slatkoj pričici koja će vam držati pažnju do samog kraja. Lizi je priča u prvom licu pa vam se čini da uz piće, na popodnevnom suncu, zapravo slušate zgode i nezgode najbolje drugarice. Jednom rečju, idealno štivo za plažu.


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: UzKafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Sonoma dijeta

Čitajući o zdravoj ishrani, gubljenju kilograma i regulaciji metabolizma ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Navijanje ili obožavanje…

Evropsko prvenstvo u košarci, Evropsko prvenstvo u odbojci, US Open, Davis ...

Autor: UzKafu