fbpx

Uz Kafu logo

CH L`Eau Carolina Herrera parfem

Kozmetika

Autor: Ana

L'euCHDnevni, lako nosivi, osvežavajuć i nadasve cvetni parfem možete poneti ovog leta koje nam izmiče. Nešto novo na šta sam naišla i oduševila se bio je ovaj Carolina Herrera parfem. Iako je pušten u prodaju prošle godine tek sada sam ga primetila. Veliki sam obožavalac njene CH-212 ali rekla bih da novi L’eu ne liči previše na 212’icu. Očarao me svojom ne prejakom i ne preteškom notom, što znači najpre će biti potrošen do poslednje kapi!

Prozračne note, CH L’Eau nudi svežu i delikatnu auru, sa pramičkom cveta limuna, narandže, cvetova frezije, ruže, jasmina, ljiljana i ljubičice. Base note obiluje toplim i prijatnim heliotropom, cimetom i sandalovinom ali tako dobro ukomponovana base note da nećete osetiti težinu pojedinačnih mirisa ovih sastojaka.

Novi CH L’Eau je dostupan u staklenoj bočici cilindričnog oblika, ispunjen blagom roze tečnošću, dizajniran da podseća na klasične verzije. Čep je završen sa lepim priveskom karakterističnim obeležjem brenda . Cena za 50 ml. parfema je oko 7000 din. u Sephori.

omiljeniProbajte u obližnjoj parfimeriji ovu notu, meni se dopala a parfemske note koje ovih dana volim su Calvin-Klein/Beauty Chanel/Chance-Eau-Fraiche Lancome/Miracle. Pronađite se među ovim parfemima, možda vas ipak namamim na L’eu  :sideways:

 


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

KozmetikaNega lica i telaZa bolji dan

Nekoliko trikova da sačuvate preplanuo ten

Ovo nije neki od tekstova  koji govori o trikovima  koji čine nemoguće. ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

KozmetikaNega lica i tela

Kako da nahranite dehidriranu kožu

Tokom leta koža je izložena veoma agresivnim faktorima koji utiču na njenu ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

KozmetikaNega lica i tela

Minerali u kozmetici

Kozmetika napravljena i bazirana na hemijskim spojevima može naškodtiti koži ...

Autor: Aleksandra