fbpx

Uz Kafu logo

Nakit kao modni detalj

Sa stilom

Autor: UzKafu

srebroSvaka žena obožava modu, nove trendove i sve ostalo što ide uz to… Šminka, trendi odeća i nakit je ono bez čega ne može da izađe na ulicu jedna elegantna žena ili devojka. Nakit je posebno vredan detalj. Može se izraditi iz različitog materijala koji mu određuje i stil. Zlatni i srebrni nakiti su najpopularniji, iako mlade devojke u današnje vreme više preferiraju bižuteriju. Međutim, zlato i srebro je uvek graciozan i prelepo stoji svakom.

Pre nego što krenete u zlatare pokušajte da odredite kada ćete nositi određeni nakit i šta želite da istaknete njime. Za lep vrat preporučujemo ogromnu ogrlicu koja će da privuče pažnju na ovaj deo tela. Ukoliko ste mislili na naušnice ili minđuše, slobodno se opredelite za viseće. Oni su trenutno u trendu, a sagovornik će neprestano gledati u vas. Za dame sa finim rukama i dugim prstima savetujemo prstenje koji sadrži u sebi više cirkona ili jedan veliki kamen sa detaljnom izradom. Narukvice su za žene sa tankom rukom. U ponudi ćete moći da pronađete razne stilove i oblike narukvica, ali vi slobodno možete da izaberete one koje su najviše prilagođene vašem ukusu.

Devojke za matursko veče više nose ogrlice koje su napravljene na najfiniji način. Detalji se mogu primetiti u izradi savršenih nakita i dopunjuju garderobu. Čak će i najjednostavnija haljina izgledati glamurozno sa zlatnim i srebrnim nakitom koji je izrađen sa kombinacijom cirkona ili kamenčića. Izgledaćete savršeno. Ogrlica sa solidnim detaljima je namenjena za svakidašnju upotrebu, dok je veća, izrađenija za posebne prilike.

Žene srednjih godina mogu solidnije modele nakita nositi za svaki dan, za posao koji ide uz bilo koju garderobu. Za svečane prilike možete nabaviti malo smelije komade.

Za mlade su tu nakiti od plastike, kože ili raznih drugih plemenitih metala. Oni su takođe u trendu. Devojke uglavnom vole da menjaju svoj nakit, zato im preporučujemo ogrlice, minđuše, prstenje i narukvice koji će im istaći posebne osobine. Nabavite ih u parfimerijama po pristupačnim cenama!

 


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija