fbpx

Uz Kafu logo

O nama

KAFA JE SAMO REČ ZA NEŠTO VIŠE

Kafa je razgovor i savet. Priča iz života i porodični ručak. Poslovni dogovor i flert. Kafa je trenutak samoće i smeh do suza sa prijateljima. Konačna odluka i promena plana. Kafa je knjiga, film ili muzika. Sočni kolač i stroga dijeta. Obrok salata, suši ili pasulj prebranac. Kafa je čaj ili limunada. Kafa je sve što je uz kafu. 

Portal uzkafu.rs nastao je kao ideja dobrih prijateljica da pišu o svakodnevnim temama. 

Nema ovde senzacija i kalkulacija. Izbegavamo da pametujemo i lovimo tuđe greške. Pišemo o onome što nam se dešava i što nam se jeste ili nije dopalo. O sopstvenim iskustvima ili pričama poznanika.

Tekstovi nisu uvek ružičasti i pozitivni. Zato što nije svaki dan pun cvetića i leptirića. Uz kafu se i o ozbiljnim i tužnim temama govori.

Najmanje smo portal na kome ćete pronaći instant savete i mantre kako da postanete idealna verzija sebe. Zato što nema potrebe za tim. Uz kafu se poštuju razlike i drugačija mišljenja.

Najviše od svega želimo da vas opustimo ili da vam pravimo društvo uz kafu. Da okupimo dobre ljude, da razmenimo iskustva i mišljenja.

Ovih dana kafu najčešće kuvaju i tekstove pišu Milena, Vanja i Tanja, zato što im je to zanat i zadovoljstvo. Međutim, povremeno svrate i Marija, Ana, Marina, Jovana, još jedna Milena i drugi dragi gosti.

Ako želite da budete naš gost uz kafu, da pišete i da se o vama piše, skoknite do naše kontakt strane ili do društvenih mreža.

Nadamo se da će vam prijati naše priče i uvek ćemo rado prihvatiti predloge tema za pisanje i razgovor.

Želimo vam prijatne trentuke uz kafu!