fbpx

Uz Kafu logo

Obucite se u skladu sa godinama

Sa stilom

Autor: Jelena

Mnogi ljudi smatraju da je čovek mlad onoliko koliko se oseća, više mladost svog duha a za godine ne mare toliko. Međutim, kada je oblačenje u pitanju treba povesti računa oko toga šta vašim godinama pristaje a šta ne. Morate priznati da nije baš najprijatnije videti gospođu od 50, 60 godina u tesnoj mini suknji sa golim stomakom i tome slično, koliko god ona dobro izgledala. Sa druge strane nije lepo videti ni devojku u ranim dvadesetim koja se oblači kao da joj je 50. Starije žene žele da izgledaju mlađe pa se često oblače kao tinejdžerke nesvesne toga da im ovakav izgled samo dodaje godine. Nema ništa lepše nego videti lepu, sređenu, negovanu ženu koja se oblači primereno i koja se ne stidi svojih godina.
Dvadesete
To su godine kada se eksperimentiše sa stilovima. Devojke još nisu sigurne koji stil im odgovara pa su česti prelazi sa jednog na drugi, kao i kombinovanje različitih stilova pa i kombinovanje nečeg nespojivog. U ovim godinama je to oprošteno, jer mlade devojke takve stvari znaju da iznesu, a i priliči im. Ovo su godine kada se nose boje, šarenilo, printane majice, pocepane farmerice…

Untitled #62

 

Untitled #62 by jelenadjordjevic featuring leather handbags

Tridesete
Mnogi kažu da su to najbolje godine, ali donose i nešto ozbiljniosti. Našle ste svoj lični stil i sada nema lutanja već samo usavršavanje istog. Ultramini suknje polako padaju u zaborav, a nose se one malo duže, sofisticiranije, do kolena. U ovim godinama je većina stvari kao i dvadesetim dozvoljeno, s tim što žene manje eksperimentišu i neke „otkačenije“ varijante ostavljaju za slobodno vreme. Treba pronaći trend, stil i krojeve koji vam najviše odgovaraju i treba se držati toga.

Untitled #63

 

Untitled #63 by jelenadjordjevic featuring chronograph watches

Četrdesete i pedesete
Ovo su godine godine kada se nose svedeni krojevi, manje upadljiv nakit i kada ne treba kombinovati više jarkih boja. Nosite haljine koje prikrivaju vaše eventualne nedostatke, a sa druge strane istuču ono što je na vama dobro. Pamučne majice, svedene boje sakoi i klasične pantalone su nešto što trebate imati u ormaru.

Untitled #64

 

Untitled #64 by jelenadjordjevic featuring batwing tops

2
Ostavi komentar

avatar
1 Teme
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Komentar sa najviše reakcija
Najpopularnija tema
2 Autori komentara
Jelenamilena Nedavni autori komentara
  Pretplati me  
najnoviji najstariji najviše glasova
Obavesti o
milena
Gost

Molila bih vas da posavetujete i nas gospodje u najlepsim 60.godinama kako da se obucemo i nasminkamo,elegantno, moderno, uzbudljivo a da to nije smesno i neukesno. Hvala!

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Još ne znate za Polyvore sajt?

Imate dobru krojačicu, ali ne i ideju šta biste mogle da šijete? Da li ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Žene u potrazi za odgovarajućim nakitom…

Pošto se spremamo za izlazak i uz konačnu odevnu kombinaciju tražimo ...

Autor: Ana

procitaj vise
Pročitaj više

Sa stilom

Kako prikriti sitne nedostatke odevanjem

Retko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim telom. To nas uvek dodatno ...

Autor: Marija