ga('send', 'pageview');

Hajmo na kafu!

 

Ideja za portal uzkafu.rs stvorena je kada se grupa prijateljica sastala jednog dana na starom mestu. Zamirisao je omiljeni napitak, pojavile su se šarene šoljice i razgovor je počeo.

Želele su da češće uživaju u ritualu zajedničkog ispijanja kafe. Da kao nekada dele zanimljivosti i novosti iz svog okruženja.

Bilo im je potrebno mesto na kome su zajedno uprkos kilometrima i obavezama.

Reč po reč, gutljaj za gutljajem i svaka je tog dana imala neki predlog.

Na kraju su se složile da je sajt najbolje rešenje. Naziv se nametnuo sam – ono što je stvoreno uz kafu, neka uz kafu i ostane.

Ubrzo se proširio krug žena koje rado pišu i čitaju tekstove. Pridružili su im se i muškarci, uključili su se i oni koji ne piju kafu…

Energija priča iz svakodnevnog života počela je da se širi poput mirisa kafe. I da opušta kao topla šolja čaja u zimskom danu.

To je i cilj ovog sajta – da opusti, da poveže ljude i proširi interesovanja. Da stvori nove teme za razmišljanje i razgovore uz kafu.

Ovih dana kafu najčešće kuvaju i tekstove pišu Milena i Vanja, zato što im je to zanat i zadovoljstvo. Međutim, povremeno svrate i Marija, Tanja, Ana, Marina, Jovana, još jedna Milena. 

Ako želite da se o vama uz kafu čita ili da sa nama pišete, javite nam se putem kontakt forme na sajtu, preko društvenih mreža ili na mejl info@uzkafu.rs.

Powered by Fast Secure Contact Form