Uz Kafu logo

Posna oblanda

KuhinjicaSlatkiši

Autor: Jovana

Potrebno je:

  • 1 pakovanje oblandi
  • 300 gr šećera
  • 250 gr sojinog mleka u prahu
  • 2 dl vode
  • 250 gr margarina
  • 100 gr čokolade

Način pripreme:

Prokuvajte šećer sa vodom, sklonite sa ringle i u to ubacite margarin, mleko u prahu i istopljenu čokoladu. Dobijenom smesom filujte oblande i kada završite, pritisnite oblandu nečim teškim da se kora i fil lepo sjedine. Ostaviti dva, tri sata i secite prema željenom obliku.

Prijatno!

 


Ostavi komentar

avatar
  Pretplati me  
Obavesti o

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

KuhinjicaSlaniši

Krompirići iz mikrotalasne

Ukoliko vam je potrebno da spremite brzinski ručak za dve ili jednu osobu, a ...

Autor: Marija

procitaj vise
Pročitaj više

KuhinjicaSlaniši

Pilence na malo drugačiji način

Čak i ako niste veliki ljubitelji belog mesa, sigurna sam da možete uživati ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

KuhinjicaSlatkiši

Braunis (Brownies)

Isproban recept više puta i definitivno sam oduševljena ukusom. Za ljubitelje ...

Autor: Ana