fbpx

Uz Kafu logo

Prava pomoć

Intervju

Autor: UzKafu

Čoveku je potrebna jedna adresa, jedan servis za rešavanje problema kome se može obratiti. Upravo takav servis treba da postane www.pravapomoc.rs.

Ovako je objašnjena ideja projekta koji je pokrenula Milica. Mi pratimo Milicu Župunski-Radović već neko vreme i podržavamo njen rad! Radeći u renomiranim nevladinim organizacijama, direktni je svedok životnih problema i posledica koje ostavljaju. Ljudima pomaže kako profesionalnim savetima tako i svim drugim sredstvima koja su joj na raspolaganju, ali uvek razumevanjem i utešnom rečju. Milica je pokretač ovog projekta i za naš sajt pitali smo je…

1. Predstavi nam se u kratkim crtama.

Kao mala duboko sam verovala da ću da spasem svet, a sad znam da smo svi mi pomalo Mahatma(velika duša) pa se svakog dana trudim da ispunim svoja očekivanja.

2. Kako si došla na ideju da pokreneš svoj blog/sajt?

Godinama radim u pomažućim profesijama, kao socijalna radnica, savetnica za pitanja socijalne zaštite ili jednostavnije da kažem za životne dileme i probleme i ono što redovno srećem su ljudi koji teško dolaze do rešenja za svoj problem. Zato sam odlučila da napravim jedan korak više i da ponudim profesionalnu pomoć potpuno besplatno. Iskreno na mom sajtu samo što nema saveta kako popraviti veš mašinu jer se držim jedne devize “Možda ja ne znam, ali znam nekog ko zna

3. Da li imaš neku poruku devojkama – ženama?

Nemojte nikad da zaboravite da su devojke i žene uvek bile stub svake zajednice (braka, porodice i mesta u kom žive). Ali ako nismo Bogom dane da sve radimo, odlično delegiramo posao, zato ako ne možete ništa više da ponudite ne zaboravite da imate osmeh i toplu reč za ljude oko sebe.

4. Šta nudi projekat prava pomoć?

Pomoć pri životnim problemima kao što su problemi u braku eventualno razvod ili neka druga životna trauma poput odgajanja deteta sa poteškoćama, nasilje u porodici, problemi sa adolescentima i slično. Od nedavno imamo i pravnike koji odgovaraju na našem sajtu a kao što već rekoh pitajte me o svemu što Vas zanima pa ćemo zajedno doći do rešenja.

Milici hvala a mi ćemo se uvek truditi da pomognemo koliko je u našoj mogućnosti.Vi, koji možda nekako možete da utičete pozitivno na živote drugih ljudi, činite to nesebično i uvek! Ko zna koliko puta ste nekom do sada bili od pomoći! Uputite one sa problemom na pravu pomoć a Milica će se potruditi da vas uputi na prave ljude i organizacije.


3
Ostavi komentar

avatar
3 Teme
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Komentar sa najviše reakcija
Najpopularnija tema
3 Autori komentara
prava pomoćMarijaLavanda Nedavni autori komentara
  Pretplati me  
najnoviji najstariji najviše glasova
Obavesti o
Lavanda
Administrator

Ovo je nesto kao Internet verzija SOS telefonske pomoci. Bravo za inicijativu!

Marija
Administrator

Slazem se, sve pohvale i samo napred!

prava pomoć
Gost

Odlično primećeno! Trudim se da uputim ljude na adresu (broj telefona) na kome mogu dobiti kvalitetnu pomoć. Ali i pružam podršku ljudima koji su u nedoumici.

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Intervju

1, 2, 3…sTyLe – modni blog

Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju, ...

Autor: UzKafu

procitaj vise
Pročitaj više

Intervju

Marina Perazić

Marina Perazić, pop ikona, sex simbol sa zavodljivim glasom anđela. S druge ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

IntervjuSa stilom

Moj rajf

Ukoliko ste  ljubitelj rajfova, šnalica i češljića za kosu ili želite ...

Autor: UzKafu