Uz Kafu logo

Put do Tokija miriše na dobro

Kafa sa prijateljima

Autor: uzkafu

Ova godina 2021. iako nije prestupna svakako je posebna, jer će se Olimpijske igre definitivno održati u Tokiju. Svakog dana tim Srbije broji sve više sportista i očekujemo naravno da ih bude još više pre nego li što igre počnu. Doncafé kao zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije još od 2018. godine, omogućila je da svi ljubitelji kafe uživaju u ukusu najpoznatijeg napitka na svetu iz ekskluzivne i prave domaće edicije Doncafé šoljica za kafu. Napravite sebi pravi ugođaj dok bodrite naše sportiste na putu za Tokio i prikupite čitavu kolekciju kako biste spremni u društvu svojih dragih osoba dočekali početak najvažnijeg sportskog takmičenja.

Četiri različite šoljice nose boje srpske zastave, ali i prepoznatljive simbole naše zemlje. Među njima su šljiva, najpoznatije voće iz Srbije, truba, koja simbolizuje srpski nacionalni identitet i slobodu, nadaleko poznati pirotski ćilim koji je cenjen u čitavom svetu i orao krstaš ili carski orao, koji je od davnina u srpskom narodu smatran svetom pticom koja pripada nebeskom carstvu.

Doncafé je pripremila i poklon pakovanja! Uz Doncafé Moment 200g i Doncafé Green active 180g dobijate na poklon i dve olimpijske šoljice. U svakom pakovanju se, pored kafe, nalazi i jedna od četiri šoljice sa srpskim motivima šljive, trube, pirotskog ćilima i orla, kao i jedna od četiri šoljice sa autentičnim japanskim motivima. Sakupite svih osam šoljica i postanite kolekcionar!

Posetite online shop Kafa kod kuće i u društvu Doncafé kafe i olimpijskih šoljica svim srcem navijajte za naše sportiste koji će se boriti za medalje u Tokiju!


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Val Thorens – Francuska

Zimovanje je opet ušlo u modu, a sa time i zimski sportovi! Sve više ljudi ...

Autor: Marina

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Sarajevo – prvi deo

Ukoliko volite putovanja, nemate vremena (a ni puno para) za dalje ...

Autor: Jovana

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Hristos Voskrese

U izvodima iz predavanja objavljenog u knjizi Praznici Gospodnji kažu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Bahami – zemlja gusara

Zašto se za Bahame kaže da su „Raj na zemlji“? Zato što su ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Kafa sa prijateljima

Manastiri – utočište mira i spokoja

Nedavno sam bila na jednodnevnom  izletu, kada sam obišla i tri manastira ...

Autor: Jovana