fbpx

Uz Kafu logo

Čestitkom od srca srcu

Intervju

Autor: Lavanda

cestitka1‚‚Poklonu se u zube ne gleda‚‚  kaže dobra stara poslovica. Još ako je lepo upakovan, pa ko ima srca da nalazi mane…A ako uz njega ide i prelepa čestitka… e onda vodite računa. Može se desiti da vam poklon padne u drugi plan :biggrin:

Čudni su putevi Gospodnji i nikad se ne zna šta vas, ili bolje rečeno KO vas može širokog osmeha i pun vedrine sačekati iza ugla. Milica je jedna od devojaka u koju se zaljubite na prvi pogled. Osvojiće vas potpuno posle samo par minuta priče i imaćete utisak kao da se znate celog života. Kreativnost i način na koji je ispoljava, je ono što je čini posebnom, a sama činjenica da vam može omogućiti da usrećite nekog čini poklon još lepšim.

cestitka2

‚‚Ideju sam dobila sasvim slučajno, pre šest godina, dok sam sa sestrom  kupovala čestitku. Od tada pravim čestitke čija je osnova hamer, a ostali materijali su suvo cveće, ukrasni papir, ukrasne trake, šljokice, cirkončići i lepak bez koga nikako ne mogu, običan ili sa šljokicama.  Prvo sam počela da pravim za prijatelje, koji su mi, pored sestre, najveća podrška i velika pomoć za sve što radim u životu. Daju mi savet i ideje, a neki sakupljaju materijal. Prvu čestitku, koja meni mnogo znači, poklonila sam drugarici za rođendan.

 cestitka3

 ‚‚A onda je došla ponuda za pozivnice što je za mene bilu izuzetno iskustvo. Vremenom sam počela da izrađujem i ramove čija je osnova isto hamer. Dimenzija ima raznih, kako prema mom raspoloženju tako i prema želji kupca. Prodajem ih u poklon šopovima i cvećarama, ali volim i da ih poklanjam :)i tako nekom ulepšam dan .‚‚

              cestitka4

‚‚U poslednje vreme me zanima i izrada nakita. Ipak, to je u početnoj fazi i trenutno ga pravim isključivo kao poklon dragim osobama‚‚

 Više čestitki, pozivnica i ramova možete videti na Facebook grupi. Neka vam nekad poklon bude makar jedna mala, slatka čestitka.

cestitka5cestitka6


4
Ostavi komentar

avatar
3 Teme
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Komentar sa najviše reakcija
Najpopularnija tema
4 Autori komentara
MilicaLavandaMarijaMarina Nedavni autori komentara
  Pretplati me  
najnoviji najstariji najviše glasova
Obavesti o
Marina
Gost
Marina

Bas su lepe cestitke

Marija
Administrator

Uuuu ova fora sa uramljivanjem mi se bas svidja :biggrin:

Milica
Gost
Milica

Hvala, a posebno hvala Lavandi na ovako lepom clanku 🙂

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Intervju

1, 2, 3…sTyLe – modni blog

Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, opeglana noću, opeglana danju, ...

Autor: UzKafu

procitaj vise
Pročitaj više

Intervju

Marina Perazić

Marina Perazić, pop ikona, sex simbol sa zavodljivim glasom anđela. S druge ...

Autor: Aleksandra

procitaj vise
Pročitaj više

IntervjuSa stilom

Moj rajf

Ukoliko ste  ljubitelj rajfova, šnalica i češljića za kosu ili želite ...

Autor: UzKafu