Uz Kafu logo

Vodič kroz odabir kišobran kolica za bebe

AktuelnostiDok beba spava

Autor: uzkafu

Rođenje bebe radost je za celu porodicu. Roditelji stiču nova iskustva, prilagođavaju život bebinom ritmu i nabavljaju sve što je potrebno za novog člana porodice. Jedno je sigurno, među svim novim stvarima koje nabavljate za bebu, kolica su neizostavna. 

U ponudi ćete naći mnogo različitih modela kolica. Biraćete kolica koja će vam olakšati kretanje i sa kojima će i vama i bebi biti udobno i koja će biti praktična i funkcionalna, a u nastavku telsta pročitajte zašto su kišobran kolica danas toliko popularna. 

Kišobran kolica

Iskusniji roditelji sigurno će vam preporučiti baš ovaj model kolica. I kada je ovaj model u pitanju izbor je veliki, možete ih naći za svaki uzrast bebe. Dok su ranije kišobran kolica bila rezervisana samo za bebe koje su počele da sede, danas postoje modeli kišobran kolica koji su prilagođeni bebi od samog rođenja

Zašto su kišobran kolica popularna i uvek tražena?

Kao što im i naziv kaže, ova kolica sklapaju se i rasklapaju po potrebi. Lakša su od klasičnih kolica za bebe i kada se sklope mogu se lako poneti, spakovati tako da ne zauzimaju mnogo mesta. Sa kišobran kolicima kretaćete se lakše jer se bez problema smeštaju u gepek. Zgodna su i kada koristite gradski prevoz ili kada treba da se zadržite negde gde nema mnogo prostora. Kada putujete avionom ova kolica neće vam naplatiti kao prtljag. Sa njima se možete slobodno kretati sve do ulaska u avion gde će ih sklopljena smestiti u prtljažnik aviona. 

Praktična, bezbedna, za svaku priliku

Mehanizam sklapanja ovih kolica zaista podseća na kišobran. Sklapaju se lako, skoro da svaki model možete sklopiti jednom rukom. Eventualno je potrebno da nogom pridržite deo mehanizma i za tren ćete ih sklopiti i odložiti tako da vam ne smetaju. Zato se naročito pogodna u fazi detetovog prohodavanja. Sklopićete ih dok dete šeta, a ponovo lako rasklopiti kada dođe vreme za odmor ili spavanje. 

Kao i kod ostalih modela i ovde su proizvođači posebnu pažnju posvetili bezbednosti. Ne morate da brinete da če se dete prevrniti ili ispasti jer imaju sigurnosti pojas koji se prilagođava položaju i uzrastu deteta.

Podešavanje naslona za leđa takođe je važna prednost koju mogu imati modeli kišobran koilica. 

Letnja kolica

Kada počnu lepi, sunčani dani, više se krećemo i duže zadržavamo napolju. Zato se i kišobran kolica češće kupuju pred leto. Najčešće se izrađuju od aluminijuma pa nisu teška za nošenje. 

Platno od kojih je napravljen deo za sedenje ili ležanje lako se održava i često je pogodno i za pranje. Materijali su prijatni i I točkovi su manji od onih na klasičnim modelima, a prednji točkovi koji se rotiraju olakšavaju vožnju. Kočnica se obično nalazi na zadnjim točkovima i lako ćete je pritisnuti ili opustiti nogom. 

Vaša beba u ovim kolicima biće zaštićena i od sunca jer ima tendu koja se i takođe sklapa, a uz njih možete dobiti i navlaku koju stavite da bebu zaštiti od kiše. 

Kada se tome doda i prostor ispod samog sedišta koji je veoma koristan kao korpa za sitnije i krupnije stvari koje nosite, sigurno je da ćete kišobran kolica koristiti i duže od jednog leta. 

Ukoliko tražite kvalitetna kišobran kolica, u Kiddy Joy – u imate odličan izbor. Od klasičnih modela, do onih koji se mogu koristiti od samoga rođenja, na raspolaganju vam je paleta kolica renomiranih proizvođača i najtraženijih modela. 


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Mali saveti za veliki izbor pozivnica za venčanje

Organizacija venčanja je veoma uzbudljiva i lepa faza, ali u isto vreme ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti, Za bolji dan

Soda bikarbona

Pre par dana sam od prijateljice dobila šumeći sapun za pravljenje kupke. U ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Ideje za renoviranje koje će podići cenu vaše nekretnine

Ukoliko planirate da u skorijoj budućnosti prodate svoj stan ili kuću, pravi ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Otpornost i trajanje zastave zavisi od njene izrade

Danas je vrlo rasprostranjeno isticanje i nošenje zastave u različitim ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Kako servisirati svoj automobil

Ključna stvar osim vožnje je da Vaš automobile bude u ispravnom stanju ...

Autor: uzkafu