Uz Kafu logo

Kako se kreću cene stanova na dan u A bloku

Aktuelnosti

Autor: Velibor Živkov

A blok se nalazi na Novom Beogradu, u delu srpske prestonice koji postaje sve popularniji kako za život, tako i svim domaćim i stranim turistima prilikom obilaska Beograda. Smešten je u potpuno novom ambijentu nadomak naselja Belvil i tržnog centra Delta City, a u blizini je i Savski kej, kao i mnoštvo kvalitetnih klubova, restorana i kafića. Sve ono čini A blok idealnim za život, ali i za putovanja.

A blok je smešten između ulica Omladinskih brigada, Đorđa Stanojevića, Bulevara Crvene Armije i ulice Jurija Gagarina. Osim toga, moderni i dobro opremljeni apartmani koji se nalaze na ovom prostoru izuzetno privlače sve turiste, koji odlučuju da spoje istraživanje grada i uživanje u udobnim smeštajnim jedinicama. 

Kakve stanove na dan nudi A blok?

Stan na dan A blok jedan je od najboljih ponuda u čitavom gradu, budući da se radi o apartmanima koji nude odličan odnos cene i kvaliteta. Stoga, ova ponuda je idealna za sve one goste koji traže moderan i luksuzno opremljen stan na čitavom Novom Beogradu. 67a blok, odnosno A blok važi za jedan od blokova sa najluksuznijim i najkvalitetnijim smeštajnim jedinicima. 

U okviru A bloka možete pronaći brojne apartmane sa različitim cenama, te je stoga A blok idealan izbor za sve turiste. Bilo da turisti žele jeftin a kvalitetan smeštaj, apartman sa određenim dodatnim pogodnostima kao što su terasa sa pogledom na grad ili parking u garaži, ili luksuzan smeštaj koji je iznad proseka, bogata turistička ponuda moći će sve to da obezbedi gostima.

Unutar A bloka turisti mogu da pronađu oko 50 apartmana, koji imaju različitu kvadraturu, cenovni rang, pogodnosti i opremu. Ovde mogu uživati kako ljubavni parovi u studio apartmanima, tako i prijatelji koji su u potrazi za dvosobnim ili trosobnim apartmanima. Takođe, moguće je iznajmiti i sobu na jedno veče, ukoliko u Beograd dolazite radi poslovnog putovanja ili nekog drugog razloga.

Koje su cene apartmana u A bloku?

Iako stanovi u A bloku i bloku 67a važe za luksuzne i potpuno moderno opremljene, mnogi pretpostavljaju da su ovde cene smeštajnih jedinica iznad proseka. Međutim, to nije u svakom slučaju tako, te je važno naglasiti da je moguće pronaći apartmane različitih cenovnih rangova. Ogromna prednost koju nudi stan na dan A blok jeste kombinacija novog i modernog izgleda sa odličnim i izuzetno povoljnim cenama. 

Prosečna cena stana na dan u A bloku iznosi oko 60 evra, a moguće je pronaći stanove sa većim i nižim cenama. Primera radi, gosti mogu uživati u potpuno luksuzu u apartmanu Top Living, čija cena po noćenju iznosi 70 evra, a predviđen je za boravak do 3 osobe. Sa druge strane, neki od najjeftinijih apartmana u ovom delu Beograda jesu A blok A2, Sters, Steps i Nota, a prosečna cena noćenja u ovim apartmanima jeste 50 evra po noćenju. 

Stan na dan A blok odličan je izbor za sve one turiste koji žele da upoznaju Beograd iz najboljeg ugla. Sve što je potrebno jeste da detaljno istražite smeštajne jedinice na ovom prostoru i odaberete apartman koji će moći da ispuni sva vaša očekivanja. Budući da A blok nudi raznovrsne smeštajne jedinice, moći ćete vrlo lako da pronađete odličan odnos cene i kvaliteta.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Mali saveti za veliki izbor pozivnica za venčanje

Organizacija venčanja je veoma uzbudljiva i lepa faza, ali u isto vreme ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti, Za bolji dan

Soda bikarbona

Pre par dana sam od prijateljice dobila šumeći sapun za pravljenje kupke. U ...

Autor: Lavanda

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Ideje za renoviranje koje će podići cenu vaše nekretnine

Ukoliko planirate da u skorijoj budućnosti prodate svoj stan ili kuću, pravi ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Otpornost i trajanje zastave zavisi od njene izrade

Danas je vrlo rasprostranjeno isticanje i nošenje zastave u različitim ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Aktuelnosti

Kako servisirati svoj automobil

Ključna stvar osim vožnje je da Vaš automobile bude u ispravnom stanju ...

Autor: uzkafu