fbpx

Uz Kafu logo

Mali saveti za veliki izbor pozivnica za venčanje Ili da li si princeza, diva, drama queen ili wild child?

Razonoda

Autor: uzkafu

Kod organizovanja venčanja, u situaciji kada ideje, planovi, ali i finansije lete na sve strane i kada je uglavnom nebo granica, dozvolite sebi isključivu autentičnost. U svemu. Pošto ste odabrali paletu svog venčanja – tri osnovne boje koje su smernice celog dogadjaja, upravo tako odaberite i stil pozivnice venčanja. Možete ovde reći, `bar ima firmi koje rade brzo i kvalitetno, naručićemo`…i? Šta mislite, koliko njih je to isto reklo? Imaćete, znači, verovatno iste pozivnice kao i mnogi drugi parovi….a to nije, ni autentično, a ni kreativno, ni novo… Srećom, postoje firme koje se profesionalno bave ovim poslom, ali isto tako su otvrene za vaše predloge. A vaši predlozi mogu biti zasnovani na tipovima pozivnica koji profesionalni svetski sajtovi predlažu

glam pozivnica

  • GLAM POZIVNICA

Glamurozna pozivnica na prvi pogled je na granici napadne pozivnice, `grabi` celu vašu pažnju! Detalji na njoj su svetleći, kristalni, biserni, boje srebrna i zlatna, ali i jake `vrišteće`.

romanticna pozivnica

  • ROMANTIČNA POZIVNICA ILI MLADA JE PRINCEZA!

Pošto ste princeza, imate i princa i zvanice, vreme je da vam se dogodi venčanje iz mašte! Magični ton, motivi dvorca, floral motivi, skulpture, vrtovi, poezija. Vintage dizajn, barokni motivi, dragulji. Detalji mogu da budu latice ruža, a boje pink, krem ili crvena kraljevska.

klasicna pozivnica

  • KLASIČNA ILI `MLADIN STIL JE ZA SVA VREMENA, ONA JE ELEGANTNA I NE TREBA JOJ PUNO TOGA DA PRIVUČE PAŽNJU I ZASIJA`

Delikatni detalji, jednostavna elegancija, Ono što je tradicionalno to je i izvanb vremena, stabilno i elegantno.

Detalji i dizajn formalni način pisanja, ispisani formalni stil i font, jasno definisane linije, svilenkasti obrisi. Boje klasike su bela, krem, srebrna i blede pastelne nijanse.

moderna pozivnica

  • MODERNE POZIVNICE ILI MLADA JE TRENDY DIVA!

Minimalne, netradicionalne sa jednim detaljem koji je classy! To može da bude floralni motiv, moderni dizajn, retro detalj. Potpuno je nova i nije nikako deja-vu. Poželjni su geometrijski detalji, 3 d dizajn, monogrami moderno obradjeni, letterpress. Boje moderne pozivnice su često metalik svih boja, jaka tirkizna, zelena ili narandzasta. Na nekim možete da vidite i pop art motiv!

boemska pozivnica

  • BOEMSKA POZIVNICA ILI MLADA JE WILD CHILD!

Mešavina kultura, senzibilitet, divljina i neistraženo, a opet lepo i poetično. Potpuni kolaž običaja i kultura! Papir je sa obeležjem herbalnih motiva, lišća, rustike, a boje su pretežno boje zemlje, svetla narandžasta sa varijantom pink ili žuta. Ovde se igrajte i origami stilom! Boemska mlada je eterična, slobodnog duha, pravi boem u duši. Tako voli, tako živi.

morska pozivnica

  • POZIVNICA ZA VENČANJE NA PLAŽI ILI MLADA JE CASUAL, OPUŠTENA I PRIRODNA!

Ako niste bili na letovanju ove godine, vreme je da prihvatite poziv za ovo venčanje! bez razmišljanja! Garnatuje se povetarac na plaži, zalazak sunca, bela plaža, zelene parkovske bašte pored plaža. Detalji na pozivnici su potpuno prirodni, pravo iz mora u koverti. Dizajn handmade, kamenčići, školjke,korali, suncokreti ili margarete. Sve zajedno za jednu pravu opuštenu atmosferu, gde uživate, apsolutno uživate.Boje su lepa tirkizna, svetla plava, bela.


Pretplati me
Obavesti o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Slični postovi

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Badnji dan i Božić

Badnji dan  Badnji dan se proslavlja 6. januara, dan uoči Božića i ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Warehouse-13: avantura, SF, drama

U poslednje vreme bukvalno sam navučena na seriju koja se davala na kanalu ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

“Veliki Getsbi” Skot Ficdžerald

Iako ovaj klasik, pisan dvadesetih godina XX veka, neki smatraju precenjenim, ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

,,Poznanstvo” sa Milenom Pavlović Barili

Pre nekoliko godina obeležen je jubilej stogodišnjice rođenja naše velike ...

Autor: uzkafu

procitaj vise
Pročitaj više

Razonoda

Sve o vitaminima i mineralima – Vitaminologija, giveaway

 Knjiga “Vitaminologija”  je prva i jedina knjiga na srpskom jeziku iz ...

Autor: uzkafu